Smarter_way_USA

Doar mie îmi pare că se încearcă cu disperare să îl scoată pe criminal ca fiind singur ca să se acopere rețeaua ?

30/07/2019 | Lume nebuna | 1,068 views

Pffaaa … au apărut stenogramele … inca nu ma pronunt total insa va spun inca de acum ca in curand veti afla informatii urate rau de tot despre cazul de la Caracal!

Vad ca tot se incearca cu disperare si prin toate metodele sa il dea singur pe criminal ca sa nu se afle unele lucruri … si asta imi tare da cu virgula …

Barbatul acela, criminalul, sunt 99% convins ca de fapt si de drept era doar SCLAV al unora ce aveau nevoie ori de curve ori de trafic de carne vie … Aici nu e vorba de 2-3 fete ci de probabil ZECI iar criminalul probabil e doar UNUL dintre scavii pusi sa faca treaba murdara.

Nu stiu inca pentru cine anume lucra dar promit sa rup internetu impreuna cu ajutorul presei pana se afla adevarul.

Citeste si: Dacă fetele “ucise” la Caracal ar fi de fapt și de drept în viață și scoase deja din țară la produs ?

De un lucru sunt sigur, barbatul nu a actionat singur si nici nu va vorbi (de frica) de reteaua dinncare face parte !!! Iar ajutorul sigur-sigur nu erau nimea’n drun de prin sat ci de undeva de sus (politie, soldati americani, nu stiudnar vom afla).

Sincer cred ca povestea va iesi urat din pacate atat pentru tara cat si pentru imaginea acelor fete ce nu mai sunt printre noi.

Cel mai tare ma roade ca din privirea omului MAI ALES din aceasta poza am vazut instantaneu ideea de asumare si ca practic ne spunea ca el e nimea’n drum in toata povestea asta. Dar sper ca vom alfa cu siguranta in curand care a foat treaba …

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile