Smarter_way_USA

CARGO – Tatal anului, un zombie? Filmul care iti va rupe inima!

14/01/2014 | Imi place | 4,652 views

Prins în mijlocul unei apocalipse cu zombie, care îi afectează şi soţia, şi rănit în urma unui accident de maşină, în care e şi el contaminat cu „virusul” care-i face pe oameni zombie, un bărbat pune la cale un plan de a-şi proteja cel mai preţios lucru: fiica sa, care e doar un bebeluş.

Scenariul scurtmetrajului „Cargo”, demonstrează că se pot face lucruri extrarordinare şi inedite şi folosindu-se un punct de pornire clişeu, aşa cum e apocalipsa cu zombie.

Cu mijloace puţine, printre care o curea de piele, o pungă albastră de plastic şi un balon de culoare roz pal, filmul crează o atmosferă încărcată se semnificaţii puternice şi redă într-un mod pur şi care nu are nevoie de cuvinte dragostea unui tată pentru fiica lui.

„Cargo” a ajuns anul acesta pe lista de finalişti la TropoFest, eveniment considerat cel mai mare festival dedicat scurtmetrajelor din lume şi organizat în Australia. Numele filmului, care înseamnă, în traucere, încărcătură sau bagaj, devine extrem de semnificativ la finalul vizionării.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile