Smarter_way_USA

Nu mai pot cu #metoo – Un trend hidos si extrem de ipocrit de la americani, desigur!

17/10/2017 | Lume nebuna | 3,433 views

Ati observat ca in ultima vreme e un nou trend ingrozitor de hidos si de ipocrit pe facebook si anume ca fiecare curva-virgina (adica acele curve care o ard sensibil, a neprihanite) isi pun hastag pe facebook/twitter/instagram cu #metoo si se apuca si isi slobozesc/marturiesc detalii despre cum au fost ele hartuite sexual …

Cretinismul a pornit de la o duduie numita Alyssa Milano care a gandit o chestie FOARTE BUNA de marketing prin care daca le dai oamneilor ipocrizie si libidinosenie practic ai castigat o lume intreaga! Da, in astfel de vremuri traim!

Mi se pare absolut fabulos cand vezi cate o transpirata deasta … gen Loredana Chivu, care in 90% din pozele de pe facebook/instagram ii vezi doar hoitu expus si nimci mai mult, dar ele isi pun efecte dealea la poza cu urechiuse si nasuc de caţelus si isi pun hastag cu #metoo ca sa arate si ele ca sunt impotriva agresiunii sexuale asupra femeilor. Fi-mi-ar scarba!

PS: Pe seama acestui subiect nu e de facut glume si ipocrizia nu face nimic altceva decat sa inrautateasca situatia! Intotdeauna cand vrei sa rezolvi ceva, trebuie sa pornesti de la CAUZA! Altfel nu facem nimic altceva decat sa o ardem sensibil si libidinos iar cand auzim de violente sa ne punem intrebarea “Doamne, dar cum s-a ajuns aici ?” Eh … tare greu o fi rasunsul …

PS2: Stiu, e subiect foarte sensibil asta, si probabil multe “deosebite” deastea vor spune ca sunt misogin, dar probabil va dati si voi seama ca nu halesc ipocrizii si libidinosenii de genu asadar le lemnalizez, exact pentru ca voi, mimozele, sa NU aveti parte de chestii de genu.
PS2: Genial VIDEO de ami jos :))))))

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile