Smarter_way_USA

Îmi explică și mie cineva care e problema cu subvențiile la gaz pentru InterAgro și celelalte companii ?

23/03/2019 | Lume nebuna | 952 views

No bun! Haideti explicati-mi si mie care e problema cu lista cu noii „băieți deștepți” din energie, în baza OUG 114 … Nu de alta dar eu am incercat sa-i gasesc baiu si nu l-am gasit …

Citez: “Sunt 81 de de companii, anuntate de ANRE, selectate dupa creiterii arbitrare, care nu au nicio legatura cu piata concurentiala. Deja nu mai este o surpriza ca multe dintre aceste firme ii apartin omului de afaceri Ioan Niculae, deja judecat pentru ca a beneficiat necuvenit de de gaze ieftine de la Romgaz.” (Sursa: SmartBeta.ro)

Poi mai oameni buni … tot ma sacaie pe mine treaba asta si chiar nu o inteleg, asadar va intreb pe voi, poate ma luminati si pe mine sa inteleg care e treaba.

Precizez ca aceasta discutie am avut-o si cu un taximetrist, destul de insalubru (PSD-ist din cap pana in picioare) iar calatoria s-a incheiat brusc cand i-am zis sa ma lasesa cobor acolo unde eram fiindca nu mai puteam sa respir de cata prostie si grija de capra vecinului zacea in individul respectiv.

Intrebarea suna cam asa:

Nu vi se pare normal ca antreprenorii mari de talia lui Nicolae, care angajeaza mii de oameni, adica da de mancare la mii de familii direct iar indiret prin produsele finite ce le produce da de mancare la zeci, sute de mii de oameni, si dezvolta atat industria chimica cat si alte ndustrii conexe (intr-un fel sau altul cam totul are legatura cu chimia), … toate astea coroborate, nu va face sa credeti ca e ABSOLUT NORMAL sa aiba omu gazul mai ieftin ?!?!?

Adica mie mi se pare ca e un CRETINISM absolut demn de diagnostic medical, ca om care folosesti gazu sa iti produci o omleta la aragaz dupa care sa o mananci si ulterior sa o transformi in rahat si ATAT, sa ai TUPEUL CRETIN si NESIMTIT de a avea acelasi pret la gaz ca unul care e cel mai mare consumator de gaz din Romania, datorita careia tara are un potential de a deveni un jucator important la nivel regional, o companie chimica care plateste la randu ei taxe si impozite si asa mai departe.

Cat tupeu, prostie si nesimtire sa ai ca om sa nu intelegi atata lucru simplu ?!?

Va rog si eu mult, raspundeti-mi la intrebarea asta ca sincer nu inteleg si n-am inteles inca de la inceputul scandalului cu InterAgro, care dracu era problema cu faptul ca omul voia subventii de la stat !

Adica, nu vi se pare normal ca un antreprenor, o companie de talia InterAgro, care poate devolta tara asta, care ne poate face mandri ca devine un colos chimic la nivel regional, sa aiba subventii de la stat ?!?

Mai mult de atat, nici macar nu consider ca ar trebui sa le ceara subvenitiile alea. Ar trebui sa i se ofere cu forta !!! Musai sa i se ofere, adica si daca nu le vrea, tot sa le primeasca pentru a-i stimua dezvoltarea !!!

Va intreb, gresesc undeva ?!?!? Sunt eu nebun ca nu resuesc sa inteleg logica la treaba asta de cativa ani ?

SAAAAAAU de fapt si de drept problema la treaba asta e caracteristica principala a romanilor si anume grija pentru CAPRA VECINULUI ca de ce e aia mai mare si mai frumoasa decat a lui … de ce unii au gazul mai ieftin decat el ???

Voi ce spuneti ? E ok treaba cu subventiile sau nu ?

Singura problema pe care as vedea-o ar fi daca as afla ca se ofera subventii unor companii mai mici decat altora mai mari care ar avea nevoie dar nu au dat banu in stanga si in dreapta pe unde trebuie … Ei bine, DA, aia chiar ar fi strigator la cer, DAAR problema cu subventiile consider ca e una FIREASCA !

PS: Personal consider ca e un lucru FOARTE BUN daca ordonanta aia ajuta companii de talia InterAgro care detine vreo 10 alte companii si care ar putea sa isi reporneasca activitatea, iar la cum il vad pe Nicolae, sincer il cred SUFICIENT de capabil sa aunga cel mai mare antreprenor din Romania si sa iasa regional cu alte achizitii si sa ne faca mandrii ca avem si noi un antreprenor de talie mondiala si nu doar ciurli burli deastia mici care se straduiesc sa faca ceva pana vine statu si le pune piedica!

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile