Smarter_way_USA

Netflix a avut un first-quarter puternic dar cu prognoze ușor negative

17/04/2019 | Bursa & Investitii | 925 views

La o saptamana dupa ce Disney a dezvaluit detalii despre serviciul de streaming video concurential, Netflix a iesit marti cu rezultate mai bune decat se astepta in primul trimestru, insa o prognoza mai slaba decat se astepta in al doilea trimestru.

Disney Plus, cu prețuri agresive, nu lansează decât în ​​noiembrie, oferindu-i consumatorilor cu ochi cu ochiuri încă un motiv să se înscrie la Netflix între timp. Ultimul trimestru, zeul fluxului a adăugat 1,7 milioane de clienți plătitori în SUA și alte 7,9 milioane în întreaga lume – mai mult decât au prezis investitorii.

Totuși, în acest trimestru, Netflix se așteaptă să adauge doar 5 milioane de abonați plătitori – dezamagind investitorii Dacă noii abonați nu sunt multumiti de prețurile mai mari, Netflix ar putea să obțină venituri și profit chiar mai mici decât se așteaptă acum.

Actiunile Netflix au crescut cu 30% in acest an inainte de rezultatele de marti. Dar concurenții ajustează propriile lor oferte. Serviciile de streaming al rivalilor Apple vand abonamente, în timp ce răscumpărarea de luni de la Hulu a unei acțiuni de 10% din partea AT&T (la o evaluare de Hollywood) ar putea oferi chiar mai multă putere în mâinile noului proprietar majoritar Disney.

Daca doriti sa investiti in actiunile Netflix, o puteti face aici: —>> https://bit.ly/2KRVdl8

Analistii estimeaza ca Disney Plus va avea initial mai putine ore de continut decat Netflix. Dar, pe măsură ce Disney își creează mai multe conținuturi exclusiviste Marvel, Pixar și Star Wars – și eventual pachete în show-uri Hulu pentru boot – clienții pot schimba eventual canalele.

Netflix stabilește starea de spirit … pentru investitori.

Dispozițiile din domeniul tehnic au încă un rol extins în determinarea modului în care investitorii se simt în legătură cu piața globală a acțiunilor. Sectorul “servicii de comunicații”, care include Netflix, precum și Facebook și Alphabet, reprezintă aproximativ 10% din piața de valori din SUA – aproape la fel de influent ca și băncile mari, ale căror actualizări trimestriale au fost neconvingătoare până în prezent.

Cresterea Netflix, dupa ce a lansat rezultatele marti, poate scadea sentimentul pietei; dar apoi, din nou, Apple a ajuns în cele din urmă la o înțelegere legală cu chipmaker Qualcomm privind plățile de drepturi de autor a trimis actiunea acesteia mai sus cu 23%.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile