Smarter_way_USA

Iată cum poți investi alături de Snoop Dogg în companii producătoare de canabis medicinal

04/05/2019 | Bursa & Investitii | 1,141 views

Dupa cum stiti, atat in postarile mele de pe blog sau de pe facebook cat si la evenimentele la care a participat, am atras atentia asupra acestui ETF ce investeste in companii producatoare de canabis medicinal si anume HMMJ – Horizons Marijuana Life Sciences Index ETF pe care il gasiti aici —>> https://bit.ly/2VDUIza si asupra potentialului urias de apreciere pe care il are.

Atunci pretul era undeva intre 17 si 18 dolari … Acum (adica azi 4 Mai 2019) cotatia ETF-ului HMMJ este 20.93 dolari!

Citeste si: Ce sunt ETF-urile? Ghid de tranzacționare ETF-uri internaționale 

Dacă ar exista un top al celebrităților susținători pentru canabis, Snoop Dogg ar fi cu siguranță pe prima poziție. Ceea ce a inceput ca un stil de viata a devenit o oportunitate de afaceri pentru artistul al carui nume real este Calvin Broadus.

Portofoliul fondului unde este asociat Snoop Doog:

Compania britanică de canabis medicinal controlată de vehiculul de investiţii Casa Verde din care face parte rapper-ul Snoop Dogg vrea să concureze împotriva Big Pharma şi caută finanţare pentru a câştiga validare la nivel european cu privire la noua industrie care prinde contur la nivel global, în special în Canada şi SUA.

Companiile in care investește Snoop Dogg lucrează pentru a cerceta şi analiza doar anumite părţi extrase din canabis care ar putea avea utilizări în imunologie, oncologie, neurologie şi împotriva durerii.

Merită să investim in acest sector ?

Ei bine, problema se pune altfel, si anume: Credeti in potentialul unei anumite actiuni, companii, ETF-uri, comoditati, etc si va ganditi sa investiti ? Foarte bine !!! Documentati-va pentru a fi convinsi ca e o investitie buna si NU asteptati momentul ci intrati TREPTAT la cumparare !

Care sunt cele mai relevante companii producatoare de canabis terapeutic ?

In articolul acesta v-am scris tot ce aveti nevoie sa stiti despre acest ETF iar daca doriti sa investiti, o puteti face accesand acest link —>> https://bit.ly/2VDUIza!

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile