Smarter_way_USA

Iată cum poți investi alături de Snoop Dogg în companii producătoare de canabis medicinal

04/05/2019 | Bursa & Investitii | 621 views

Dupa cum stiti, atat in postarile mele de pe blog sau de pe facebook cat si la evenimentele la care a participat, am atras atentia asupra acestui ETF ce investeste in companii producatoare de canabis medicinal si anume HMMJ – Horizons Marijuana Life Sciences Index ETF pe care il gasiti aici —>> https://bit.ly/2VDUIza si asupra potentialului urias de apreciere pe care il are.

Atunci pretul era undeva intre 17 si 18 dolari … Acum (adica azi 4 Mai 2019) cotatia ETF-ului HMMJ este 20.93 dolari!

Citeste si: Ce sunt ETF-urile? Ghid de tranzacționare ETF-uri internaționale 

Dacă ar exista un top al celebrităților susținători pentru canabis, Snoop Dogg ar fi cu siguranță pe prima poziție. Ceea ce a inceput ca un stil de viata a devenit o oportunitate de afaceri pentru artistul al carui nume real este Calvin Broadus.

Portofoliul fondului unde este asociat Snoop Doog:

Compania britanică de canabis medicinal controlată de vehiculul de investiţii Casa Verde din care face parte rapper-ul Snoop Dogg vrea să concureze împotriva Big Pharma şi caută finanţare pentru a câştiga validare la nivel european cu privire la noua industrie care prinde contur la nivel global, în special în Canada şi SUA.

Companiile in care investește Snoop Dogg lucrează pentru a cerceta şi analiza doar anumite părţi extrase din canabis care ar putea avea utilizări în imunologie, oncologie, neurologie şi împotriva durerii.

Merită să investim in acest sector ?

Ei bine, problema se pune altfel, si anume: Credeti in potentialul unei anumite actiuni, companii, ETF-uri, comoditati, etc si va ganditi sa investiti ? Foarte bine !!! Documentati-va pentru a fi convinsi ca e o investitie buna si NU asteptati momentul ci intrati TREPTAT la cumparare !

Care sunt cele mai relevante companii producatoare de canabis terapeutic ?

In articolul acesta v-am scris tot ce aveti nevoie sa stiti despre acest ETF iar daca doriti sa investiti, o puteti face accesand acest link —>> https://bit.ly/2VDUIza!

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile