Smarter_way_USA

ALDE face alianţă cu ProRomânia, aşadar împreună cu PSD, pesedismul şi-a cam asigurat locul în Turul 2!

26/08/2019 | Politica | 1,017 views

Va aduceti aminte cand va spuneam ca Tariceanu si Ponta nu-s prosti si ca STIAU ca in alianta ALDE+ProRomania au procente mai MARI ca USRPLUS si ca astfel isi asigura locul in Turul 2 al alegerilor prezidentiale iar la guvernare din nou, nu ar fi nici o problema pentru ei ?

“Tăriceanu a iesit de la guvernare si se aliaza cu Pro Romania. PSD speră la un Guvern minoritar. Opoziţia cere anticipate.” … Sursa: PauzaDeStiri.ro

ASADAR si prin urmare cand v-am spus ca PSD intentionat o pune pe Dancila sa candideze fiindca era clar ca asa se duce dracu tot partidul si incet-incet a lasat opozitia sa se creada deja la masa finala si au bagat bomba cu Ponta+Tariceanu!

PSD-ul nu e mort ci isi continua linistiti drumul prin ALDE+ProRomania care sunt, au fost si vor fi in continuare SATELITI ai PSD-ului!

Potrivit ultimului barometru de la EuropaFm, Tariceanu si Ponta aveau impreuna 24-25% din voturi adica cu vreo 6 procente MAI MULT decat cei 19-20%USRPLUS iar daca punem si voturile PSD-istilor care VA GARANTEZ EU ca se vor indrepta catre alianta ALDE+ProRomania, inclusiv PNL-ul va avea probleme mari in a castiga alegerile cu Klaus Iohannis care ar avea aproximativ 41-42% sanse, cele mai multe sanse va fi foarte posibil sa le aiba candidatul noii aliante ALDE+ProRomania si anume actorul Mircea Diaconu.

Barometru EuropaFM 6 august 2019: Pe cine ar vota români dacă duminică ar avea loc alegerile prezidențiale.

Prin urmare … dragi cetateni #rezist, cand va spuneam ca daca sunteti imprastiati, nu rezolvati nimic altceva decat sa lasati actuala putere la conducere, EXACT la asta ma refeream! INTOTDEAUNA cei uniti vor castiga iar cei prosti (cetatenii) vor pierde. NU va mai imprastiati in 4738742 partide.

In acesta situatia SINGURA, repet, SINGURA varianta pe care o puteti alege ca sa scapati de PSD/ALDE/ProRomania este mergand la vot si punand stampila Klaus Iohannis pentru prezidentiale iar la guvernare pe PNL!

Iar alianta USRPLUS ar trebui sa lase dracu obsesia pentru ciolan si putere si sa invete sa COLABOREZE cu opozita fiindca altfel, risca sa piarda tot, iar odata cu aceasta pierdere, se vor pierde si acei cativa oameni valorosi din USR si mai ales din PLUS si ar fi chiar pacat.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile