Smarter_way_USA

Are sau nu are platforma de tranzacționare etoro comisioane mari? Ia să vedem!

27/08/2019 | Bursa & Investitii | 2,390 views

Tot mai des primesc intrebarea de la membrii grupului referitr la platforma de tranzactionare eToro cu privire la comisioane si mi se spune ca “AU AUZIT EI” sau “au cititi ei pe diferite forumuri” ca sunt comisioane mari si zilnice! :O

Oameni buni, cand e vorba de BANII VOSTRII, nu mai ascultati in stanga si in dreapta ci faceti propriul vostru research !!! Dupa cum stiti, nivelul de educatie din Romania e unu praf si pulbere! Sa te bazezi pe ce citesti sau auzi de la tot felu de pareristi e masochism in Romania! invatati sa va documentati singuri! Lasati lenea pentru altceva si nu pentru ceva ce are legatura cu banii vostrii!

Aici aveti lista completa de fee-uri practicate de platforma etoro: https://bit.ly/2U6yUsJ

Pentru cei ce investiti sume mici SAU sunteti la inceput de drum, din punctul meu de vedere platforma eToro cea mai ok platforma de piete externe pentru inceptatori sau sume mici si am sa va spun si de ce!

PS: a nu se interpreta ca am eu vreo treaba cu care platforma decideti sa lucrati. mie mi-e totuna ! Lucrez cu toate si DA, am parteneriate cam cu toate deci, vi le recomand pe toate dar trebuie sa le alegeti infunctie de bugetul vostru, nivelul vostru de experienta si in funtie de ce aveti nevoie.

Citeste si: Câteva întrebări și răspunsuri referitoare la platforma de tranzacționare la bursă eToro

De asemenea, chiar va recomand sa incercati si platforma celor de la XTB pe care o gasiti aici https://bit.ly/2K4HSEu care au si ei un cont DEMO si o platfroma chiar foarte ok, doar ca na … comisioanele sunt e masura, INSA fiecare platfroma are avantajele si dezavantajele ei, deasta cel mai bine e sa le testati singuri si sa alegeti ce e emai bine entru voi.

Acele ‘comisioane’ despre care sun unii sunt de fapt fee-urile zilnice pe care le ai DOAR DACA tranzactionezi cu LEVERAGE adica cu bani imprumtati de la platforma !!! De exemplu daca investiti 50 de dolari cu levier de 2 ai un fee zilnic de 0.02 dolari iar in weekend 0.07 dolari … adica extrem de mici !

Citeste si: De ce a devenit eToro platforma de tranzacționare la bursă nr. 1 în lume

Daca investesti FARA LEVIER atunci NU ai nici un fee zilnic si nici comision co doar un spread care pune un pic mai mare pretul actiunii dar ala il poti acoperii punand un ORDIN mai jos si atunci practic ai zero comision.

Un comision de mentionat ar fi cel de retragere si anume cel de 5 de dolari perceput cand retrageti banii, asadar NU faceti des retrageri pentru a nu plati degeaba comisioane, SAU faceti retrageri doar de sume mari ca sa poata sa renteze comisionul dar ORICUM, 5 dolari la retragere daca ti se pare mult, iti recomand eu personal sa nu te atingi de investitii fiindca CLAR nu sunt de tine, si in principiu sa nu te antinge de nimic fiindca NIMIC nu e de tine, asadar mai bne te angajezi unde si iti vezi de viata ta.

Cel mai bine, inainte sa ascultati de toti pareristii de pe internet, deschideti un cont DEMO unde vi se dau 100.000 dolari VIRTUALI cu care va puteti invata si obisnui cu platforma dupa care puteti sa treceti pe bani reali linistiti.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

eToro is a multi-asset platform which offers both investing in stocks and cryptoassets, as well as trading CFDs.

Please note that CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. {etoroCFDrisk}% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Past performance is not an indication of future results. Trading history presented is less than 5 completeyears and may not suffice as basis for investment decision.

Copy Trading does not amount to investment advice. The value of your investments may go up or down. Your capital is at risk.

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

eToro USA LLC does not offer CFDs and makes no representation and assumes no liability as to the accuracy or completeness of the content of this publication, which has been prepared by our partner utilizing publicly available non-entity specific information about eToro.

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile