Smarter_way_USA

Metoda GTD – Arta productivității fără stres (print, audio, ebook)

06/08/2019 | Diverse | 1,206 views

Ai o agenție de publicitate, o firmă de IT sau o afacere în orice domeniu pe care vrei să o faci mai productivă? Soluția nu este MOTIVAREA angajaților, ci RELAXAREA lor. De ce? Explicația este următoarea.

Atunci când te stresezi ai tendința de a crea haos în jurul tău, de la tensiunea pe care o transmiți până la organizarea ineficientă.

Apar multe urgențe și nu știi cum să le faci față, apar clienți noi și nu știi când ai timp să stabilești întâlniri și oferte personalizate, oamenii tăi vin cu tot felul de cereri și rugăminți care schimbă cursul actual al lucrurilor.

Află mai multe despre aceasta carte si de unde o poti cumpara accesand acest link!

STOP! Agitația nu face decât să agraveze situația. Ai observat că atunci când pleci într-o vacanță ești mai pozitiv și mult mai entuziasmat să încerci lucruri noi? De altfel, nici la capitolul creativitate nu stai rău. Relaxarea îți aduce energie, iar schimbarea mediului entuziasm. Astfel că, știi deja două elemente importante care te pot ajuta să crești productivitatea.

Dar asta nu e totul. Motivarea adevărată provine din confortul pe care ți-l oferă organizarea eficientă. Normal că te simți bine la lucru când faci atât de multe lucruri într-un timp foarte scurt și fără prea multe eforturi. Asta se întâmplă atunci când urmezi metoda GTD a lui David Allen.

David Allen este un consultant în materie de productivitate, recunoscut la nivel mondial drept creatorul metodei de gestionare a timpului – „Getting Things Done” (GTD). Până la vârsta de 35 de ani David a avut 35 de profesii, încercând să înțeleagă managementul fiecăreia. A început să aplice perspectiva sa asupra productivității cu întreprinderile în anii 1980, când i s-a acordat un contract pentru proiectarea unui program pentru directori și manageri la Lockheed.

În prezent este fondatorul companiei David Allen, o firmă de coaching executiv care utilizează metodologia sa „Getting Things Done”. În cadrul companiei, David oferă ocazional seminarii publice de o zi cu privire la metodologie.

El a scris „Metoda GTD” care te scapă de stresul productivității. David propune o nouă organizare care să cuprindă:

1. Arta de a realiza lucruri
2. Practicarea productivității lipsite de stres
# configurarea timpului și spațiului
# clarificarea
# organizarea
# luarea celor mai bune decizii
# controlul proiectelor
3. Puterea principiilor-cheie

#Exerciții pentru stăpânirea Metode GTD (captare, decizie, focalizare, știința cogniției etc.)

Află mai multe despre aceasta carte si de unde o poti cumpara accesand acest link!

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile