Smarter_way_USA

De ce românii nu învață nimic din greșelile pe care LE FAC și cum își vor lua “țepe” în continuare din cauza presei ! (VIDEO)

24/12/2019 | Diverse | 1,096 views

Am urmarit azi acest material intitulat “6 milioane de români păcăliți de mirajul îmbogățirii, după Revoluție” realizat de către cei de la PRO TV, o televiziune de la care, TEORETIC, ar trebui sa avem pretentii.

E un material extrem de prost si extrem de manipulator realizat, INSA foarte multa lume il distribuie fiindca na … e controversat si realizat in asa fel incat sa nu prea puna mintea omului la contributie ci sa il lase sa ramana prost si sa nu piarda timp cu gandirea, folosindu-si mai bine timpul pentru distribuirea acestei mizerii.

Uite din acest motiv foarte multi INCA o sa-si mai ia foarte multe tepe si lumea nu va invata nimic exact din cauza ca INTOTDEAUNA se discuta despre FAPTA si nu despre cauza !

Acest material este facut doar ca sa para controversat si sa devina viral dar utilitate lui este egala cu ZERO!

De ce e o mizerie acest video ?

Poi dintr-un simplul motiv ca se iau doar o parte din declaratiile oamenilor implicati in acele sisteme, nimic prea detaliat ca sa ramana la stadiul de controversa SI ATAT.

Atat FNI, cat si Caritas cat si SAFI au fost sisteme destul de simple, nimic complicat de intelesdar asta doar daca pui pe foaie fiecare aspect al afacerii pentru a intelege unde a crapat si de ce nu a mai mers “combinatia”.

In acesti 30 de ani, eu inca n-am vazut realizat nici un material detaliat despre aceste sisteme in care sa se discute si analizeze EXACT ce si cum s-a intamplat acolo, a trebuit ca fiecare sa isi faca propria documentare, INSA dupa cum stiti, aceasta docuemntare nu si-a facut-o nici dracu !!!

De ce nu se documenteaza nimeni ?

Poi va spun eu ! Nici dracu nu se docuemnteaza fiindca presa are un MARE talent de a prezenta deznodamantul unui astfel de sistem in asa fel inat lumea sa aiba impresia ca a fost un jaf, furt si ca nu e nimic de discutat, ramanand astfel intiparita in mintea oamenilor ideea ca doar oamenii rai fac deastea iar ei, saracutii sunt niste fiinte ce vor fi tot timpul vulnerabili (slabi) in cazul in care vor mai pareaasfel de sisteme.

Si va spun eu ca vor mai aparea astfel de sisteme fiindca FOARTE BINE spune Sorin ovidiu Vantu cand intr-un material realizat de catre o jurnalista extrem de penibila, cand l-a intrebat pe Vantu daca are remuscari cu privire la oamenii ce si-au pierdut economiile, ea HABAR N-AVAND despre ce s-a intamplat acolo, iar Vantu i-a raspuns “Daca o banca iti promite 70% dobanda si tu iti depui banii acolo, ii vei pierde si foarte bine ca ii pierzi!”

In acest citat tocmai vi s-a dat una dintre cele mai importante lectii de viata al acestui mileniu. Totul depinde de cum suntet in stare sa o ganditi

Gasiti materialul video aici. Derulati la minutul 4:32 si ascultati cu atentie pana la minutul 11!

https://youtu.be/PD_588l3k1o?t=272

Daca nici dupa acest video nu va puneti intrebari, va spun eu ca sunteti exact genul ala de om PROST, din vina lui fiindca e mandru de prostia si IGNORANTA lui si atunci in orice moment riscati sa va pierdeti bani in continuare.

Nu e fizica quantica sa intelegeti cum au functionat aceste sisteme ! Sa spui direct ca e 100% furt si sa o arzi precum jurnalista de la B1, trebuie sa fii complet cretin si oligofren!

PS: Sentimentul meu este ca inca CEL PUTIN 2 generatii trebuie sa mai treaca si sa dea GRAV cu capu de podea ca sa ne invatam minte si sa intelegem ca nu tot ce zboara se mananca si ca presa NICIODATA NU trebuie ascultata mot-a-mot fiindca ea, desi are fisa postului sa informeze, profitul il realizeaza din controversa si nu din informare iar controversa se face prin manipulare!

Concluzie: Aveti grija de banii vostrii, investiti cu cap si de fiecare data cand vi se promite ceva, puneti-va intrebarea atat dumneavoaste cat si celei persoane, CUM va vor realiza acel profit, iar daca nu suna realizabil, poate ar trebui sa nu va arunati cu toti banii visand la cai verzi pe pereti!

Incetati sa mai discutati despre fapte si analizati cat mai exhaustiv cauza si procesul pana la fapta! Doar asa veti putea sava AJUTATI sa preveniti sa mai fiti oi!

Am sa revin cu postare documentata pe acest subiect in perioada urmatoare! Deocamdata am vrut doar sa va provoc sa va deschideti mintea si sa nu mai ascultati presa mot-a-mot!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile