Smarter_way_USA

Supa caldă trece primejdia rea! Campbell Soup Company (CPB) ține piept scăderilor la bursă.

16/03/2020 | Bursa & Investitii | 790 views

Ca tot sunt intreabat ce companii cred profita de nebunia din magazine, aveti aici o recomandare, insa liste ar putea fi lunga si puteti continua voi lista cu toti producatorii produselor pe care nu prea le mai vedeti prin magazine :) Fie ca e vorba de paste, conserve, hartie igienica, etc.

Campbell Soup Company impreuna cu filealele sale, produce si comercializeaza produse alimentare semi-preparate. Adica practic exact acele produse ce nu prea le mai gasesti in magazine :)

Puteti investi aici: —>> https://bit.ly/2w2FgBZ

Cand sunteti bolnav, nu este nimic mai reconfortant decat sa stati pe canapea cu un bol de supa. Iar investitorii la bursa, cu siguranta au gasit oportunitatea aceasta si au investit in aceasta companie care dupa cum vedeti tine piept destul de bine scaderilor de la bursa provocate de coronavirus.

Sunt foarte multe companii si aveti de unde alege, INSA nu uitati sa va pastrati calmul, oportunitati sunt si vor fi tot timpu la bursa. Graba strica treaba asadar investiti cu calm!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile