Smarter_way_USA

În plină pandemie, Apple a lansat iPhone SE, cel mai ieftin telefon al companiei (VIDEO)

15/04/2020 | Bursa & Investitii, Gadgets & IT | 1,337 views

Celebrul producator de telefoane mobile Apple a anunțat oficial noul iPhone SE, un iPhone low-cost. Telefonul, al cărui preț începe de la echivalentul a 1.750 lei, are aceeași formă ca iPhone 8, adică un ecran de 4,7 inch, margini groase și un buton de „acasă” cu Touch ID.

Telefonul va putea fi comandat anticipat pe 17 aprilie, iar vânzările vor începe de pe 24 aprilie. IPhone-ul ieftin va avea 3 capacități de stocare: 64 GB, 128 GB și 256 GB. Culorile vor fi alb, negru și roșu.

Si totusi ? Ca tot traim o perioada descaderi la bursa, cumparam telefonul sau actiuni la compania Apple ? :)

Vezi pretul actiunilor Apple, aici: https://bit.ly/2wHtnBz

Ce Îmbunătățiri are față de iPhone 8?

Noul iPhone SE este practic un iPhone 8 cu un procesor mai rapid și o cameră mai performantă. Chiar dacă designul este destul de bătrân, telefonul low-cost oferit de Apple are procesorul A13 Bionic, la fel ca pe cele mai noi modele iPhone.

Multe din părțile celei de-a doua generații SE sunt identice cu cele ale iPhone 8. Bateria va fi, cel mai probabil, de aceeași mărime, însă acest aspect nu este încă cunoscut oficial. Apple a spus că husele de telefon pentru iPhone 8 vor funcționa bine pe SE.

Până acum, Apple a confirmat zvonurile unui iPhone mai ieftin. Rămâne de văzut dacă compania californiană va lansa trei noi telefoane și în toamnă.

Preț și disponibilitate iPhone SE

În SUA dar și pe alte piețe noul iPhone SE va fi disponibil la precomandă începând din data de 17 aprilie, urmând ca livrările să fie onorate o săptămână mai târziu – adică din 24 aprilie. Sunt 3 configurații disponibile și prețurile din Europa (Germania) le aveți listate mai jos:

-3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK852

De asemenea il gasesti la lansare si pe emag.ro, altex.ro sau QuickMobile.ro

https://www.youtube.com/watch?v=SQIbeAk-bFA&feature=emb_title


Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile