Smarter_way_USA

Cât ar fi valorat $1 investit în AUR vs. BITCOIN în ultimii 11 ani!

15/06/2021 | #crypto | 873 views

Stiu, multi ati spune ca in acest tabel, sa compari aurul cu bitcoinul e ca si cum aicompara mere cu pere, insa daca ne gandim putin are noima treaba asta!

Bitcoin (BTC) e considerat Gold 2.0. Noile generatii investesc in bitcoin pentru stocarea valorii. Generatiile “vechi” considerau si chiar si cea actuala considera aurul ca o investitie pentru stocarea de valoare.

Si totusi, o tehnologie buna avanseaza si nu poate fi oprita iar daca e FINITA, cu siguranta are sanse mult mai mari de apreciere ca valoare in timp.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

ATENTIE: Cryptomonedele sunt produse de investiții foarte volatile. Acest articol nu este un sfat de investiții. Capitalul dvs. poate fi în pericol. Criptomonedele pot fluctua foarte mult în prețuri și, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toți investitorii. Tranzacționarea criptomonedelor nu este supravegheată de niciun cadru de reglementare al UE. Performanța anterioară nu este o indicație a rezultatelor viitoare.


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile