Smarter_way_USA

Cât ar fi valorat $1 investit în AUR vs. BITCOIN în ultimii 11 ani!

15/06/2021 | #crypto | 1,706 views

Stiu, multi ati spune ca in acest tabel, sa compari aurul cu bitcoinul e ca si cum aicompara mere cu pere, insa daca ne gandim putin are noima treaba asta!

Bitcoin (BTC) e considerat Gold 2.0. Noile generatii investesc in bitcoin pentru stocarea valorii. Generatiile “vechi” considerau si chiar si cea actuala considera aurul ca o investitie pentru stocarea de valoare.

Si totusi, o tehnologie buna avanseaza si nu poate fi oprita iar daca e FINITA, cu siguranta are sanse mult mai mari de apreciere ca valoare in timp.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

ATENTIE: Cryptomonedele sunt produse de investiții foarte volatile. Acest articol nu este un sfat de investiții. Capitalul dvs. poate fi în pericol. Criptomonedele pot fluctua foarte mult în prețuri și, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toți investitorii. Tranzacționarea criptomonedelor nu este supravegheată de niciun cadru de reglementare al UE. Performanța anterioară nu este o indicație a rezultatelor viitoare.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile