Smarter_way_USA

Noaptea la videochat, ziua la prosteste anti-Iohannis, covid19 și ce mai crede ea că e trendy

18/05/2020 | Lume nebuna | 6,666 views

Ma voi o stiti pe Oana Lovin, protestatara din Piata Victoriei, videochatista anti-Iohannis, anti-coronavirus, anti-pnl, anti-orice aude la Budeanu si Antena 3 ca e trendy ? 😂

Faptura e clarrr fana numarul 1 a Danei Budeanu. 😂 Va veti da seama foarte usor ca o copiaza cu punct si virgula in videouri anti-iohannis, si anti PNL (probabil nici nu stia cine e Iohannis si PNL inainte de Budeanu) … na si recent s-a apucat de videouri, baga si ea (videochatista) #verdicte politice pe facebook (unde altundeva?)

Tot duduia asta spune in ceva video ca vrea sa candideze la primaria la nu stiu ce sector din Bucuresti … 1 sau 2 dracu s-o scarpine stii care. Pe sistemu de la Videochat (de foarte proasta calitate din cate vad in poze pe facebook) la VIDEO pe Facebook (aici isi face reclama, o ajut si eu) ce poate fi atat de greu sa ajunga pe scaunul conducerii unei primari ? 😂

Ba voi realizati cum toate transpiratele astea la cur, de indata ce le baga primii fatalai in seama spunandu-le scursurilor ca’s … sexy sau frumoase sau ce dracu le-o spune fatalaii pe videochat la moimele asta (adica maimute, conform DEX) astea, de proastea ce sunt, isi iau instant arfe de vedete si se cred buricu pamantului, ele uitand chiar sa se stearga macar la gura inainte ?

Ne mai miram ca ajungem ca orice manichiurista/videochatista sa isi dea cu parerea si sa devina sursa de informare despre POLITICA, MEDICINA, SANATATE pentru din ce in ce mai multi transpirati si transpirate la cur ?

Probabil va intrebati de ce le fac reclama ? Poi dintr-un motiv evident si anume fiindca tara asta merita astfel de surse de informare.

Tara asta NU merita oameni de stiinta. Tara asta NU merita oameni calificati in diverse domenii de activitate. NUUU! Tara asta merita videochatiste si manichiuriste in toate sectoarele de activitate indiferent ca e vorba de economie, sanatate, industrie, etc.

Lasati-o dracului de scoala si de stiinta! Viitorul e al transpiratelor la cur si al fatalailor ce vor stinge becu la final!

PS: N-am nimic cu videochatistele si nici chiar cu aceasta Oana Lovin! Astea macar fac bani! Altele fac acelasi lucru pe tiktok si nu primesc nimic ! :))))) E vorba de faptul ca e mult prea bagata in seama de catre persoane careia i se pare simptatica, urmand exemplu lui Dana Budeanu, se tine de trend si isi face imagine. Ca e tare simplu in tara asta cretina.

PS2: Nu le mai dati nas la prostituatele astea! Ca se duce toata specia dracu daca le invatati asa! Bine, sunt convins ca i-am crescut tarifu la pisi cu reclama asta, dar sper sa ramana acolo in meseria ei si sa lase facebooku, covid-u, politica si medicina pentru altii.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile