Smarter_way_USA

Tesla a depășit Walmart la capitalizare. Iată câteva motive pentru a investi în ambele!

21/08/2020 | Bursa & Investitii | 1,102 views

Acum ca Tesla a depasit si capitalizarea bursiera a Walmart, hai sa va prezint niste motive in plus pentru care eu personal acumulez linistit actiuni #Walmart in portofoliu, evident PE LANGA cele ale #Tesla.

  • Venituri Walmart: 523 miliarde de dolari
  • Venituri Tesla: 25 miliarde de dolari
  • Marja de profit Walmart: 2%
  • Marja de profit Tesla: peste 30-32%

Walmart e cunoscuta ca un lant de magazine ce practica cele mai mici preturi, de aici diferenta mare intre cifra de afaceri si profit. Pe langa asta, Walmart creste foarte mult la copitolul vanzari online, aproape isi dubleaza vanzarile de la an la an si ia din ce in ce mai mult din cota de piata de la Amazon.

Citeste si: DAAA! :) Rezultatele Walmart ale trimestrului 2 zdrobesc estimarile analiștilor! Vânzările online cresc cu 97%! Cu plăcere! :)

Aaaa si foarte important de mentionat ca detin multe alte magazine online si au cumparat si Flipkart care este cel mai mare magazin online din India (tara emergenta in continua crestere).

Ei bine, acestea fiind spuse, raspunsul la intrebarea “Merita sa investim in Walmart” este fara dar si fara poate “DA” si orice scadere a pretului actiunilor nu reprezinta nimic altceva decat o noua si mult mai buna si ieftina oportunitate de investitie in aceasta companie.

Oare daca in caz de nevoie, Walmart va decide sa mareasca cu cativa centi (sau procente) produsele pe care le vinde, in asa fel incat clientul nici sa nu prea simta diferenta, cat va insemna in plus la profitabilitate ? Hmm … DA! E bine! :)

Iti recomand calduros sa iti faci cont si la platforma https://bit.ly/invite-trading212 si sa alegi care e mai buna pentru tine. Vei primi la ambele direct si un cont DEMO alimentat cu 100.000 de dolari VIRTUALI pentru a invata sa investesti la bursa!

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile