Smarter_way_USA

Genius Brands lansează Kartoon Classroom, care conține conținut educațional animat pentru copii bazat pe STEAM (știință, tehnologie, artă, inginerie și matematică)

11/09/2020 | Bursa & Investitii | 1,683 views

Știu că a trecut ceva timp de când nu v-am mai scris despre investiția mea în Genius Brands (GNUS) însă astăzi a aparut o știre pe care nu am cum să nu v-o dezvălui și voua fiindca lansarea asta poate avea un potențial uriaș în aceste vremuri de pandemie în care copiii răman acasă și își fac orele online.

Răspunzând creșterii rapide a canalului de desene animate Kartoon Channel, Genius Brands International (GNUS) anunță lansarea Kartoon Classroom, un segment autonom al Kartoon Channel!

Kartoon Classroom, va conține conținut relevant și impactant bazat pe STEAM (știință, tehnologie, artă, inginerie și matematică), inclusiv programarea din conținutul Genius Brands cu un scop special, cum ar fi Baby Genius (Early Development), Thomas Edison’s Secret Lab (STEM) și Warren Buffett Secret Millionaires Club (Educație financiară).

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Kartoon Classroom va prezenta conținut de la creatori terți din întreaga lume, precum Baby Einstein (Early Development), Little Smart Planet (Early Learning), I’m A Dinosaur (Paleontology), Super Geek Heroes (Early Learning), Counting with Earl (Math), Giligilis (Învățare muzicală) și Out of this Word (Limba engleză). Genius Brands va dezvolta, de asemenea, un nou conținut original pentru platformă și va anunța prima serie originală în dezvoltare, KC! Pop Quiz, sub supravegherea fostului președinte al Walt Disney Television și a directorului de conținut Kartoon Channel, David Neuman.

„La Kartoon Channel chemarea noastră este de a distra și informa. Kartoon Classroom este următorul pas natural în această creștere, oferind o valoare unică părinților și copiilor. Suntem, de asemenea, încântați să anunțăm prima noastră producție originală, KC! Pop Quiz, care va fi un program extrem de distractiv, informativ și interactiv în format pop quiz pentru copii și familii, în tradiția HQ Trivia și a altor spectacole.”, a declarat Margaret Loesch, președinte executiv al Kartoon Channel!

În plus, Jon Ollwerther a fost numit să supravegheze operațiunile Kartoon Channel și Kartoon Classroom în calitate de Director General și EVP al Dezvoltării Afacerilor Globale. Genius Brands a adus, de asemenea, la bord veteranul Disney, strateg de programare a conținutului și programării, Lou Fazio , în calitate de consilier principal, colaborând cu Ollwerther la lansarea Kartoon Classroom!

Citeste si: Genius Brands (GNUS) – O nouă investiție in portofoliul meu. Una de suflet! :)

„Sunt încântat să iau frâiele Kartoon Channel!, care a cunoscut o creștere incredibilă de la lansarea din iunie 2020 și să lucrez cu o echipă de management, inclusiv Margaret, David și Lou, care are o experiență de neegalat în spațiul media pentru copii și familie pentru a crea prima destinație de divertisment, oferind conținut GRATUIT din cea mai bună clasă, inclusiv viitoarea premieră din 2021 a noii noastre serii, grădinița de super-eroi a lui Stan Lee cu Arnold Schwarzenegger și alt conținut original care urmează să fie anunțat. Anunțul nostru despre Kartoon Classroom! este un exemplu de gândire centrată pe client la Genius Brands. Astăzi, părinții, educatorii și copiii regândesc viitorul învățării și dezvoltării. Cu Kartoon Classroom! oferim un răspuns părinților ocupați și copiilor curioși. Având din ce în ce mai mulți copii care se implică în învățarea la domiciliu, credem că este esențial să oferim spectacole cu conținut educațional pentru a îmbogăți experiența de vizionare pentru publicul nostru.”, a declarat Ollwerther.

Disponibil în peste 100 de milioane de gospodării de televiziune din SUA și peste 200 de milioane de dispozitive mobile, The Kartoon Channel!, Care este de asemenea disponibil acum pe iOS, oferă acces la o mare varietate de conținut original și achiziționat de familie Genius Brands, cu mai multe adăugate zilnic, inclusiv Babar, Angry Birds, Mighty7 al lui Stan Lee, Laboratorul secret al lui Thomas Edison, Baby Einstein, Baby Genius, Pantaloni scurți Llama Llama Clubul secret al milionarilor lui Warren Buffett și multe altele.

În plus, Genius Brands a adăugat mai mult conținut de jocuri pentru familii, inclusiv Minecraft’s Journey to the End și Fairy Horse Quest, Octodad, PixArk și Big B Roblox Challenge din Tankee. Genius Brands va fi, de asemenea, în premieră pe Kartoon Channel! viitoarea serie de comedie-aventură, Super Lee Kindergarten a lui Stan Lee, în prezent în pre-producție și cu Arnold Schwarzenegger în rol principal, se află pe Kartoon Channel în Q1 2021.

Citeste si: Cauți un PennyStock în care să investești pentru un potențial 5-10-20x profit ? Încearcă Genius Brands International (GNUS)!

Pe lângă noua aplicație mobilă iOS, Kartoon Channel! a lansat noua sa aplicație pe sistemul de operare Apple TV, Roku și a intrat în direct pe www.kartoonchannel.com . Puteți găsi și Kartoon Channel! pe Xumo, Comcast, Cox, Dish și Sling. Aplicația iOS va fi modelul pentru platformele suplimentare care vor apărea în curând.

Continutul Kartoon Channel a fost organizat printr-un cod de program dezvoltat în consultare cu profesorul emerit al Universității Stanford, Don Roberts, unul dintre cei mai importanți cercetători mondiali în mass-media pentru copii, pentru a asigura furnizarea de conținut pozitiv și intenționat, pe care părinții îl pot ști întotdeauna, va oferi o vizionare sigură pentru copiii lor.

Kartoon Channel, sub conducerea profesorului Roberts, asigură, printre altele, că nu va exista violență, nici stereotipuri negative, nici un limbaj inadecvat, nici o degradare a mediului și nici o comercializare excesivă.

Genius Brands International (GNUS) este o companie mondială de top pentru copii, care dezvoltă, produce, comercializează și acordă licențe proprietăților de divertisment pentru copii și produse de larg consum pentru mass-media și distribuție cu amănuntul.

Portofoliul companiei include și viitoarea grădiniță Superhero a lui Stan Lee, cu Arnold Schwarzenegger în rol principal și în parteneriat cu Alibaba; Rainbow Rangers pentru Nick Jr.; Llama Llama, cu Jennifer Garner, pentru Netflix; marca premiată pentru bebeluși Baby Genius; comedie de aventuri seria STEM Laboratorul secret al lui Thomas Edison; și serialul antreprenorial Warren Buffett’s Secret Millionaires Club

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Prin acorduri de licențiere cu parteneri de frunte, personaje din IP-ul Genius Brands apar și pe o gamă largă de produse de larg consum pentru piața de retail din întreaga lume.Noul canal Cardboard al companiei! este disponibil în peste 100 de milioane de gospodării americane de televiziune printr-o gamă largă de platforme de distribuție, inclusiv Comcast, Cox, DISH, Amazon Prime, Sling TV, Apple TV, Roku, Amazon Fire și multe altele. Pentru informații suplimentare, vizitați www.gnusbrands.com

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile