Smarter_way_USA

Încă o neauzită promovată subtil de Antena 3 ca doctoriță, intră serios în politică. Ați ghicit, evident ca membră PSD! :)

18/09/2020 | Politica | 1,030 views

Va pare cunoscuta moima (in sensu de maimuta conform DEX, chiar daca jignesc maimuta cu ipocrita asta) ce a fost invitata in seara asta la Sinteza Zilei ?

Duduia asta (extrem de ipocrita si ametita cum ar spune duduia Budeanu) a aparut pe la Antena 3 incontinuu pe subiectul pandemiei prezentata ca doctorita ce se pricepe la pandemie si bullshituri de genu asta … de fapt daca o tineti minte, e duduia ce radea incontinuu ca proasta cand auzea cate o caterinca de la Ciuvica sau Badea si cam atat, in rest despre pandemie prea multe nu a spus decat niste clisee standard ca sa bifeze ca a spus si ea ceva si tot timpu isi forta o expresie a fetei de serioasa dupa care radea si isi lua telefonu in mana si anunta prezenta pe retele sociale ca ar fi la TV, ca na, fiind o neauzita, PSD-u, probabil nu a bagat bani degeaba la Antena 3 ca sa nu fie si vazuta peste tot.

Iar azi, brusc si dintr-o data apare la Antena 3 invitata speciala ca si candidat din partea PSD la primaria Timisoarei, ea fiind, ATENTIE membra PSD inca din 2009, fi-mi-ar scarba !!!!!!!!!! 😂

Eu cand v-am tot zis ca nu dau doi bani pe nici un invitat de la Antena 3 si ca doar dau cate o geana ca sa vad de cine anume imi va fi SCARBA in viitor … la asta ma refer … ca in scurt timp, orice scursura invitata, va fi, foarte probabil o scursura ce candideaza din partea PSD la ceva primarie sau functie in cadrul partidului PSD sau alt SATELIT insalubru creat si condus de scursurile sinistre pesediste.

Vreti sa va dau si alte exemple ? Ilan Laufer, Alex Coita, o gramada de jurnalisti din Antena 3 ce sunt acum in PSD, etc …TOTI au fost bagati “subtil” in emisiunile de la Antena 3 pana au ajuns la notorietate suficienta cat sa poata fi scosi in fata de PSD.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile