Smarter_way_USA

Imagine din viitor cu oamenii care au avut treburi mai importante azi!

06/12/2020 | Politica | 903 views

Avem o prezenta la vot de sub 30% ! De ani de zile va spun ca mi-e scarba de cei ce dau cu PET-urile de borduri la proteste, fiindca e cool, o ard ca sunt anti-PSD fiindca e cool, majoritatea o ard ca sunt fani USR, fiindca e cool, dar cand e nevoie de ei, ii doare efectiv in CUR si nu se duc la vot, sau daca intervine o oportunitate sa faca alinata, o fac pana si cu PSD-ul daca li se da o oportunitate de lins + o maslina!

Astia sunt tinerii frumosi si liberi care vor sa le acordam increderea noastra! Sa posteze pe feisbuci ca sunt si ei interesati de viitorul lor e singurul lucru pe care il fac, fiindca e cool, dar cand e de facut ceva concret, LASA PE ALTII !!!

PNL-ul reprezinta singura oportunitate REALA si competenta de guvernare si care ne poate scapa de PSD. Dar #rezistentii au o durere in CUR de tot ce se intampla si ii intereseaza doar SA DEA BINE pe feisbuci.

PSD-ul, oricat l-am blama cu totii, ne-a demonstrat la fiecare alegeri cat sunt de UNITI !!! Si ne-a mai demonstrat ceva si anume cat sunt de IMPRASTIATI si de NELOIALI si de LEPRE cei ce vor sa o arda ca sunt NEcontrolabili, NEmanipulabili, si cu cat se chinuiesc mai mult cu atat sunt mai imprastiati si mai schimbatori ca vremea.

Aceste alegeri sunt o NOUA dovada clara a celor spuse de mine pentru care mi-am luat hate de fiecare data ca exagerez sau ca dramtizez sau ca ma agit prea mult !

Mna … bine ca sunteti voi linistiti si ca va doare in cur! Sper sa va doara de toti banii !!! Si o sa doara rau ! Foarte rau !

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile