Smarter_way_USA

Elrond a depășit pragul de $100 pentru EGLD. Se îndreaptă spre $1000! Iată cum îi putem susține!

07/02/2021 | #crypto | 456 views

Va spuneam acum 2 zile ca Elrond mai are putin si ajunge la o sutica, ei bine iata ca s-a intamplat minunea! Elrond valoreaza azi peste 117 dolari 💪

Nu vreau sa va stric bucuria si nici sa va descurajez dar sa nu uitati ca ce creste mai si scade, insa la cata sustinere exisa, EGLD poate ajunge si la 1000 de dolari! Da,Da, exact asa ! Dar poate ajunge si la 50 :) Asadar, profitati de trend dar cu grija :)

Evident, cea mai buna metoda prin care puteti ajuta proiectul este folosindu-le aplicatia Maiar – http://bit.ly/cont-maiar Primesti $10 la inregistrare in moneda EGLD asadar haideti sa ii sustinem pe romanii nostri si sa facem si noi niste bani! 🙂

Elrond Network este unul dintre cele mai urmărite proiecte hi-tech generate în România, înregistrând chiar săptămâna trecută o capitalizare de peste un miliard de euro.

Puteti investi in Elrond si prin platformele:
Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Aplicaţia de mobil permite oricui să trimită bani contactelor sale. Şi mai interesant, oricine îşi poate înregistra un @herotag – un pseudonim pentru portofelul său digital, pe care îl poate folosi pentru a trimite şi primi bani de oriunde în lume, aproape instant şi la costuri neglijabile, prin simpla apăsare a unui buton.

Aplicația vine la pachet cu inovaţii-cheie precum securitate progresivă şi concepte de gamificare construite în jurul celor mai importante functionalităţi, astfel că este posibil ca utilizatorii să descopere o nouă față a ”internetului banilor”, cum este denumită mai-nou această piață.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile