Smarter_way_USA

Acțiunile UiPath, la o lună de la listarea la bursă, au o creștere de aproape 20%

21/05/2021 | Bursa & Investitii | 415 views

Multi dintre voi v-ati facut griji cu privire la UiPath, ba mai mult, multi mi-au si spus ca “de ce recomanzi. dom’le, sa cumpere lumea actiuni UiPath inca de la listare?” (astia fiind cretinei de-aia ce stau, asteapta o nasoala sa vina sa zica “v-am zis eu, cu siguranta cunoasteti multi cretini de-astia … la fel si cu bitcoinu … au stat unii 1 an de zile in asteptare pana sa poata sa imi spuna ca a scazut”).

Ei bine, UiPath, asa cum va spuneam, are potential sa ajunga la peste 100 de dolari (adica exact asa cum va spuneam la listare), insa cei ce ati acumulat la 60 de dolari puteti marca la 80-85 de dolari ca sa va bucurati de investitie. Eu unu voi sta pe long si chiar voi acumula pana spre un 150 dolari / actiune (nu ma intrebati in cat timp vor ajunge acolo fiindca n-am globul de cristal).

Puteti investi in UiPath prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile