Smarter_way_USA

Apple devine prima companie americană care a atins o capitalizare bursieră de 2 trilioane de dolari

19/08/2020 | Bursa & Investitii | 945 views

  • Apple a atins un plafon de piață de 2 trilioane de dolari, dublându-se în evaluare în puțin de 2 ani.
  • Este prima companie americană tranzacționată public care a atins un plafon de piață de 2 trilioane de dolari.
  • Apple a fost, de asemenea, prima companie americană tranzacționată public care a atins un plafon de piață de 1 trilion de dolari.

Prețul acțiunii Apple a atins 467,77 dolari, ceea ce l-a împins peste o capitalizare de piață de 2 trilioane de dolari chiar înainte de ora 11.00 ET. Acesta a atins nota de 2 trilioane de dolari, cu un preț al acțiunii de 467,77 USD, bazat pe un număr restrâns de acțiuni de 4.275.634.000 acțiuni.

Apple a atins pentru prima dată un plafon de piață de 1 trilion de dolari pe 2 august 2018. Wall Street s-a așteptat în mare parte ca Apple să fie primul care va depăși valoarea de 2 trilioane de dolari. Pe 31 iulie, Apple a depășit gigantul petrolier de stat Saudi Aramco și a devenit cea mai valoroasă companie listată public din lume.

Daca doriti sa investiti in Apple, fie pe crestere, fie pe scadere puteti sa o faceti prin platforma https://bit.ly/actiuni-apple SAU https://bit.ly/invite-trading212

Iti recomand sa iti faci cont pe ambele platforme si sa alegi ce e mai bun pentru tine. Vei primi direct si un cont DEMO alimentat cu 100.000 de dolari VIRTUALI pentru a invata sa investesti la bursa!

Nu a fost nevoie de mult timp pentru ca alți giganți tehnologici să corespundă plafonului de piață de 1 trilion de dolari Apple. Astăzi, Amazon, Microsoft și Alphabet au plafonuri de piață de peste 1 trilion de dolari.

Acțiunile Apple sunt în creștere cu 59,24% până în prezent, împingând prin pandemia care a bătut multe companii. În ultimul an, acțiunile au crescut cu 122.3%.

Compania a înregistrat un al treilea trimestru istoric puternic la sfârșitul lunii iulie, incluzând venituri de 59,7 miliarde de dolari și creștere cu două cifre în segmentele produselor și serviciilor sale.

All the way Up or Down ? :)

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile