Smarter_way_USA

Daniel Dines, fondatorul UiPath (cel mai bogat român), va investi în proiectul rezidenial de lux One United Properties

11/05/2021 | Bursa & Investitii | 638 views

Daniel Dines, miliardarul fondator al producătorului de software de automatizare UiPath Inc., este în discuții pentru a cumpăra o participație minoritară la dezvoltatorul de lux One United Properties înainte de oferta publică inițială planificată la bursa din România, potrivit unor persoane familiare cu negocierile.

Cu o avere estimată la aproximativ 7 miliarde de dolari, potrivit datelor compilate de Bloomberg, Daniel Dines negociază cumpărarea a 5% din One United Proprities, înainte ca compania să facă debutul pe piața bursieră luna viitoare. Victor Capitanu, directorul general și cofondatorul One United Properties, a refuzat să comenteze când a fost contactat de Bloomberg. La fel si Daniel Dines nu a răspuns la întrebările Bloomberg despre aceasta informatie.

One United Proprities este în discuții cu investitorii pentru a se pregăti pentru oferta de acțiuni planificată în prima jumătate a lunii iunie, a declarat marți Razvan Rat, director executiv adjunct la BRK Financial Group. Vânzarea va fi realizată ca o majorare de capital pentru o participație de 10% la companie. Cei doi fondatori, Capitanu și Andrei Diaconescu, care controlează acum {etoroCFDrisk}% din companie, vor păstra până la urmă o participație de aproximativ 60%.

BRK Financial estimează că viitorul free-float va depăși 30%.

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile