Smarter_way_USA

FIREBYTE GAMES (FRB) – Dezvoltare produs nou: Jocul Makeover Run

12/05/2021 | Bursa & Investitii | 683 views

FRB (FIREBYTE GAMES S.A.) informeaza investitorii referitor la faptul ca Jocul Makeover Run, dezvoltat de catre compania noastra si publicat de catre Moonee, in cadrul parteneriatului de tip “revenue-share”, a ajuns pe locul 5 in topul jocurilor gratuite pe piata din SUA.

Jocul Makeover Run, dezvoltat pe parcursul lunii aprilie, a obtinut rezultate foarte bune in faza de testare, fiind adoptata decizia de publicare si scalare a acestuia prin campanii de marketing. Jocul a atras in ultimele 7 zile un numar de peste 1,5 milioane de downloaduri si o medie zilnica de jucatori de peste 450.000.

Avand in vedere faptul ca jocul se afla in faza de scalare, impactul acestuia asupra situatiilor financiare ale companiei nu poate fi estimat la data realizarii prezentului comunicat.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile