Smarter_way_USA

În sfârșit corecții sănătoase pe piața crypto ! Nimic de speriat, rămâne cum am stabilit!

19/05/2021 | #crypto | 1,858 views

Pff … de cand asteptam sa vad asa ieftinealaaaaaaa <3 Inca vreo 3 zile de-astea si ma declar multumit de corectie (y)

NU, nu cred ca avem inca motive de ingrijorare. Aceste corectii sunt foarte SANATOASE pentru piata fiindca sa tot creasca nu e sanatos si se creaza supraevaluare mult prea mare si nu e bine!

Citeste si: Bitcoin a MURIT de 413 ori! Acum că ți-am atras atenția, iată de ce nu moare!

In astfel de momente, piata incepe sa fie din ce in ce mai relevanta, iar traitorii de clipa care investesc in crypto doar de dragu de a se baga si ei pe trend se ard si raman din ce in ce mai multi HOLDeri care investesc pe termen lung, care stiu ce fac si nu se sperie la orice scadere sau zvonuri din piata.

Pastrati-va calmul, documentati-va si investiti doar in proiectele care isi merita banii, care adus plus valoare in tehnologie si care credeti ca au potential de crestere pe viitor. Practic, faceti ce ar fi trebuit si trebuie sa faceti in ORIE moment al pietei.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

ATENTIE: Cryptomonedele sunt produse de investiții foarte volatile. Acest articol nu este un sfat de investiții. Capitalul dvs. poate fi în pericol. Criptomonedele pot fluctua foarte mult în prețuri și, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toți investitorii. Tranzacționarea criptomonedelor nu este supravegheată de niciun cadru de reglementare al UE. Performanța anterioară nu este o indicație a rezultatelor viitoare.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile