Smarter_way_USA

BRK Financial Group +14,84% (ask gol). Încă e loc dar mare atenție la baloane!

05/07/2021 | Bursa & Investitii | 1,464 views

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) +15% iar ask-ul e gol goluț! (y) Posibil sa nu stim noi plebea ceva INCA, insa grija mare la baloane ca acum cateva zile cineva mi se plangea ca a intrat pe ea pe maxime si ca tot scade!

In afara de stirea ca Monica Ivan (director general) a cumparat 150.000 de bucati si de faptul ca merge din ce in ce mai bine compania si au crescut numarul de clienti si de tranzactii si market maker la BVB si listari dupa listari, nimic special, ca astea se cam stiau. Dar totusi, suna foarte bine ce v-am enumerat pana acum, nu ? :) Iar daca mai punem si treaba cu FireByte si Star Residence Invest … hai ca au cam pus ceva de o parte, zic, chiar daca pentru plebea, micii investitori acum sufera cu investitiile din ele fiindca tot scad de la listare, ca na, noi barbatii stim ca ce creste mai si scade.

Puteti vota dand CLICK AICI care este sentimentul vostru cu privire la evolutia viitoare a actiunilor BRK!

Ca tot ma intreaba lumea, eu o vad foooarte scumpa, insa DA, chiar cred ca mai poate creste pe termen scurt fiindca perspectivele sunt BUNE ! Deci inca se poate umfla mult si bine … Amu cine vrea sa calareasca trendu, da-i sa sune.

Dar pe termen lung …. pff … totusi, e vorba de 400% crestere in ultimul an (pana acum si balonul se inca umfla fiindca e ASK-ul gol !) eu zic ca … e totusi prea mult. Dividende nu dau (sau cel putin nu s-a anuntat inca) asa ca … ac-ul e foarte aproape de balon, tre dopar sa se mai umple putin! Dar la vremurile pe care le traim, cine dracu se mai uita la detalii de genu. Vom vedea pana unde va creste!

Mie unu, si am si eu vreo 10 esperienta cu bursa asta … imi pute rau unele lucruri care se intampla pe bursa asta romaneasca. Da-mi put rau de tot. Amu nu stiu sa va zic daca am eu mirosu prost insa la o bursa atat de mica precum asta din Romania … hai sa spunem ca, potrivit experientei de pana acum, am mirosu foaaaaarte fin.

Nu uitati de BUY the rumor si SELL the news !!! Nu de alta dar nu vreti sa fiti acolo cand cineva vrea sa profite de lichiditate ca sa iasa! Ca o sa doara pe cei ce sunteti traitori de clipa si nu investitori pe termen lung, fiindca REPET din nou, noi barbatii stim ca ce creste mai si scade! Mai ales daca prestatia externa nu mai intretine erectia! Bagati bine la cap asta.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile