Smarter_way_USA

Despre Bernard Arnault (LVMH) și despre bani din fala și snobismul oamenilor

06/07/2021 | Imi place | 1,441 views

  • Cel mai mare productor de luxury din lume, Bernard Arnault supraveghează un imperiu de 70 de mărci, inclusiv Louis Vuitton și Sephora.
  • În ianuarie 2021, LVMH a încheiat o tranzacție pentru bijutierul american Tiffany & Co pentru 15,8 miliarde de dolari, considerată a fi cea mai mare achiziție de branduri de lux facută vreodată.
  • LVMH a cheltuit 3,2 miliarde de dolari în 2019 pentru grupul de ospitalitate de lux, Belmond, care deține sau administrează 46 de hoteluri, trenuri și croaziere.
  • Tatăl său a făcut o mică avere în construcții; Arnault a început cu o investiție de 15 milioane de dolari din acea afacere pentru a-l cumpăra pe Christian Dior în 1985.

De fiecare data cand ma uit la topul miliardarilor din lumea asta, pana in momentul in care apar si eu acolo, singurul om care mi-a sarit in ochi de fiecare data a fost Bernard Arnault, proprietarul LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy), adica omul care a stiut cel mai bine sa profite de buzunarele generoase ale bogatilor pana a ajuns sa fie in fruntea tuturor! Ma rog, mai are un pic si il depaseste si pe Jeff Bezos si ajunge in fruntea tuturor.

Puteti investi in actiunile LVMH aici: https://bit.ly/actiuni-lvmh (Your capital is at risk.)

De fiecare data cand vad niste personaje care comanda cate 20-50 de sticle de sampanie Moët pentru a impresiona niste maimute (in general transpirate la c*r) dupa ce le-au cumparat niste genti de la Louis Vuitton sau alte articole de imbracaminte sau incaltaminte de la Christian Dior, Givenchy, Marc Jacobs, Stella McCartney, Loro Piana, Kenzo, Celine, Fenty, Princess Yachts, Bulgari sau niste bijuterii de la Tiffany & Co, sau ceas de la Hublot, TAG Heuer si etc … defiecare data cand vad chestii de genu, singurul gand care imi trece prin minte e imaginea cum ii fac ochii ca la aparate la Bernard Arnault si cum ii suna in urechi sunetul banilor (Kachiiiing) :)

Am mai spus si o repet: Banii multi se fac usor iar banii putini se fac cu greu! Iar acei bani multi sigur-sigur se fac baza de comoditate, fală si snobism a oamenilor. Si da, piata de lux merge cel mai bine in perioade de criza, pentru ca, cand dracu sa te fălești cu bani daca nu atunci cand toti se tavalesc de saracie, asadar Bernard Arnault are un viitor stralucit inainte!

Puteti investi la bursa prin platformele:


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile