Smarter_way_USA

Platforma de trazancționare la bursă Trading212 permite din nou înregistrarea de noi conturi!

08/08/2021 | Bursa & Investitii | 375 views

BREAKING NEWS: Platforma de tranzactionare la bursa Trading212 care de jumatate de an a oprit inregistrarile, iata ca a dat drumu la inregistrari de noi conturi!

Nu stiu cum sunteti voi dar mie incepe sa imi placa din ce in ce mai mult platforma asta de tranzactionare si asta MAI ALES datorita usurintei cu care se fac tranzactiile, designului, timpul extrem de scurt in care se fac retragerile de bani (am primit a doua zi banii in cont) si pentru ca gasesc companii pe care in alte platforme nu le-am gasit pentru a putea investi in ele.

Puteti sa va deschideti cont DEMO accesand acest link https://bit.ly/3f4dJRp

Compania este autorizată și reglementată de către FCA (Autoritatea de Supraveghere Financiară). Fondurile dumneavoastră sunt păstrate într-un cont separat și sunt protejate de către FSCS până la suma de 85.000 de lire sterline. Datele dvs sunt protejate datorită implementării celor mai bune practici din domeniu.

Trading 212 reprezintă un serviciu al Trading 212 UK Ltd. și Trading 212 Ltd. Trading 212 UK Ltd. este înregistrată în Anglia și Țara Galilor (Număr înregistrare 8590005), cu o adresă înregistrată 43-45 Dorset Street, Londra, W1U 7NA. Trading 212 UK Ltd. fiind autorizată și reglementată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (Număr înregistrare 609146).

Citeste si: AutoInvest – Iată cum puteți face investiții la bursă pe Pilot Automat!

Trading 212 Ltd. este înregistrată în Bulgaria (Număr înregistrare 201659500). Trading 212 Ltd. fiind autorizată și reglementată de către Comisia de Supraveghere Financiară (Număr înregistrare RG-03-0237).

Informațiile disponibile pe site nu sunt destinate persoanelor rezidente în Statele Unite și Canada,neffind destinate spre a fi distribuite sau utilizate de către persoane din orice țară sau jurisdicție unde astfel de distribuire sau utilizare ar fi contrară legilor sau reglementărilor locale.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile