Smarter_way_USA

Cum să investești la bursă folosind platforma de tranzacționare eToro

30/09/2021 | Bursa & Investitii | 1,276 views

eToro, companie care operează una dintre cele mai importante platforme sociale de tranzacționare din lume, a intrat recent și pe piața locală, investitorii români având posibilitatea de a face tranzacții cu acțiuni, mărfuri, valute și criptomonede la costuri reduse.

Ce este eToro

eToro este o companie de brokeraj și de social trading cu birouri în SUA, Marea Britanie, Cipru. Israel și Australia, lansată în 2007. De peste un deceniu, eToro este lider al revoluției FinTech la nivel global, operând cea mai importantă rețea socială de tranzacționare din lume, cu milioane de utilizatori înregistrați și o gamă largă de instrumente de tranzacționare și investiții inovatoare.

eToro permite clienților săi să efectueze depuneri și retrageri folosind o multitudine de metode precum transferurile bancare, cardurile bancare și multe altele. eToro oferă valori reduse ale depunerilor minime și comisioane unificate.

Atunci când deschizi o poziție LONG, fără efect de levier, pentru acțiuni pe eToro, plătești 0% comision. Nu există spread-uri, și nu se percep comisioane sau taxe ascunse. eToro oferă spread-uri competitive pentru alte clase de active, inclusiv spread-uri de 1 pip pentru cele mai importante perechi Forex.

Detalii suplimentare despre costurile și comisioanele percepute de eToro pot fi găsite la această pagină.

Platforme tranzacționare bursă – Cum funcționează eToro

La acest link poți afla mai multe despre ce înseamnă tranzacționarea socială prin eToro.

În 2013, pe lângă mărfurivalute și alte active, pe eToro este adăugată o selecție variată de acțiuni (care este în continuă creștere), permițându-le traderilor să își diversifice portofoliile și mai mult, inclusiv prin investițiile în piața bursieră globală.

eToro oferă peste 2.000 de instrumente financiare care pot fi tranzacționate pe platforma sa multi-asset. Accesul la platforma eToro poate fi făcut și prin intermediul aplicațiilor dedicate din App Store sau Google Play.

eToro a lansat și un nou produs de investiții tematice, pe termen lung – CopyPortfolios. Acestea sunt portofolii gestionate, care reunesc traderi de top sau diverse active, respectând o strategie de piață stabilită în prealabil. Majoritatea produselor CopyPortfolios sunt antrenate de motoare de învățare automatizată, cu rolul de a genera rentabilitate maximă în orice moment.

0 commission RO V2

Bitcoin pe eToro și alte criptomonede

După ce a oferit în premieră în 2013 tranzacționarea Bitcoin cu ajutorul CFD-urilor, eToro și-a extins în 2017 oferta de criptomonede, permițându-le clienților să tranzacționeze și să investească în EthereumXRP (de la Ripple Labs) și în alte criptomonede populare.

Utilizatorii eToro pot beneficia și de pe urma simplei dețineri de criptoactive. Cu serviciul dedicat pentru participație al eToro, utilizatorii se bucură de o creștere simplă, sigură și fără bătăi de cap a investițiilor lor în criptoactive.

Participația pe eToro este un proces care permite utilizatorilor care dețin și păstrează criptoactive să câștige recompense, doar pentru că le păstrează. eToro derulează procesul de participație în numele utilizatorilor săi. Recompensele constau din mai multe criptoactive de același fel, ceea ce înseamnă că utilizatorii își cresc criptoactivele, folosind un mecanism similar cu cel prin care o persoană poate câștiga dobândă la bani.

eToro executes the staking process on behalf of its users. The rewards are more of these cryptoassets, which means that users grow their cryptoasset holdings

Deținerea de participații pe eToro este un proces simplu, sigur și lipsit de bătăi de cap. Recompensele pentru participații sunt plătite lunar utilizatorilor, în criptoactivul acceptat, fără a fi necesară nicio acțiune din partea acestora.

Criptoactivele deținute rămân în proprietatea utilizatorilor eToro. La rândul lor, utilizatorii încredințează eToro derularea întregii proceduri de participație, într-un mod sigur și eficient.

Mai multe detalii despre cum poți primi recompense pentru participații poți vedea la acest link.

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Review-uri și păreri despre eToro

Majoritatea utilizatorilor care au folosit eToro apreciază în special platforma de tranzacționare, opțiunile de tranzacționare socială, costurile reduse percepute clienților, precum și durata redusă de timp necesară deschiderii unui cont.

Un alt element apreciat de utilizatori constă în faptul că eToro a achiziționat o poliță de asigurare de la compania londoneză Lloyd, în beneficiul clienților săi. Asigurarea acoperă creanțele clienților eligibili eToro care suferă pierderi în eventualitatea improbabilă în care compania devine insolvabilă și în caz de conduită necorespunzătoare (conform definiției din politica aplicabilă).

Asigurarea acoperă: (i) până la 1 milion de Euro, GBP sau AUD (în funcție de entitatea reglementată); (ii) până la limita cumulată achiziționată de eToro; și (iii) în funcție de o sumă în exces (conform definiției din politica aplicabilă).

Puteți citi la acest link mai multe păreri despre eToro scrise de utilizatorii care au folosit platforma casei de brokeraj.

eToro is a multi-asset platform which offers both investing in stocks and cryptoassets, as well as trading CFDs.

Please note that CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. {etoroCFDrisk}% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Past performance is not an indication of future results. Trading history presented is less than 5 complete years and may not suffice as basis for investment decision.

Copy Trading does not amount to investment advice. The value of your investments may go up or down. Your capital is at risk.

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

eToro USA LLC does not offer CFDs and makes no representation and assumes no liability as to the accuracy or completeness of the content of this publication, which has been prepared by our partner utilizing publicly available non-entity specific information about eToro.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile