Smarter_way_USA

Creșteri frumoase pe bursa din Rusia. Revine optimismul sau fundamentele își spun cuvântul ?

24/03/2022 | Bursa & Investitii | 1,428 views

Eu ma asteptam ca actiunile companiilor rusesti, acum ca au revenit la tranzactionare sa creasca ceva mai mult. Dar oricum nu-i tarziu inca.

In perioada urmatoare dupa ce se va oferi posibilitatea de tranzactionare prin brokerii internationali o sa-si tot revina. Muuuuuulti ar cumpara si n-au de unde.

Parerea mea e ca acum isi cumpara companiile inapoi la preturi MULT mai bune. Ceea ce na … e chiar foarte smart din partea lor!

In curand aceste companii vor fi deschise la tranzactionare si in platformele https://bit.ly/2TKvVa0 si https://bit.ly/3k2dJUs

Gazprom 13%, Rosneft 16%, Sbebank 5%, Lukoil 12%

Toate aceste companii sunt foarte puternice si sunt convins,l ca odata cu terminarea razboiului cu Ucraina vor reveni la preturi bune asadar, personal, sunt optimist cu privire la perspectivele de viitor ale acestor companii.

PS: DYOR – Not financial advice. Do your own research! Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


binance-banner-1024x127.jpg


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile