Smarter_way_USA

Bărbate, nu te mai mângâia pe cap! Încearcă stoicismul!

30/12/2022 | Diverse | 513 views

Citisem azi o stire pe un site al unui trust de presa cunoscut din SUA (desigur, ca doar e de propaganada) in care se spunea ca “SPECIALISTII SPUN” ca duritatea mentala la barbati nu e buna si ca barbatii gresesc cand cred ca daca sunt DURI cu ei insusi, previn sa mai greseasca. 🤦

Evident, e o noua propaganda pentru a feminiza barbatii sa se mangaie singuri pe cap dar am zis sa va scriu textul acesta ca sa intelegeti contextul.

Oriunde vedeti intr-o stire textul “spun specialistii” puteti pune direct eticheta de propaganda de prostit/manipulat plebea! Faceti experimentu acesta si veti vedea ca in peste 90% din cazuri, e ceva ce se vrea a se baga in capu oamenilor.

Unde sunt prezentate DOVEZI clare, nu veti vedea doar “spun specialistii” ci vi se vor prezenta dovezi clare si fara “dat cu manta” daca intelegeti expresia.

Orice barbat sanatos la cap, are o duritate in gandire. Doar cei slabi, feminizati incearca sa se mangaie pe cap.

Sa iti asumi greselile si sa treci peste, nu inseamna ca nu esti dur cu tine insuti. Dimpotriva, de fapt si de drept sa fii dur inseamna ca ti-ai asumat greseala dar prin duritate ai grija sa nu o repeti.

Este incredibil de ingrijorator modul in care se incearca feminizarea barbatilor in ultimii ani. Si tot la fel de incredivil de ingrijorator este si numarul mare de barbati care cad in plasa acestor manipulari, MAI ALES cand aceste propagande le sunt APROBATE de catre femei.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile