Smarter_way_USA

“Erika Isak”, șocată când vine adevăratul Mirel să-i spună ca sala nu e studio de videochat (VIDEO)

25/02/2024 | Lume nebuna | 1,556 views

Je suis Mirel! 👏 Dragi barbati, intr-o lume plina de Erika Macarena, nesterse la gura si transpirate la dos, a fi Mirel e cea mai buna solutie pentru societate. Iar exemplu din acest video mi se pare unul foarte responsabil si educativ.

Uitati-va la privirea, ipocrizia si fakeuiala cu care se prezinta MIRATĂ cand proprietarul salii de fitness ii spune mocicoșei ca la sala se fac exercitii si nu content pentru promovat videochat SAU aratat cat e ea de futacioasa ninja.

Evident moimele (adica maimutele, conform DEX) vor incerca prin tot felul de tehnici sa va faca sa credeti ca sunteti monstri, ca sunteti insensibili la maimuțăreli (cum e si normal sa fiti) si tot felu de tertipuri de genu pentru a duce zdrențoșenia si feminismul mai departe.

Continuati sa fiti Mirel si aduceti un aport POZITIV in societate fiindca doar asa puteti preveni ca Macarena, OnlyFans, feminisme si alte mizerii de genu sa ajunga modele de urmat pentru noile generatii … lucruri daunatoare atat pentru femei, cat si pentru barbati deci, pentru intreaga societate.

Hai, va pup! Numa bine, rau la nime! 🤗

PS: Postarea asta “e facuta pentru a fi inteleasa, nu doar ascultata”/citita. #stiicumzic Spun asta fiindca am inteles de la Erika Isac ca daca precizez asta, nu mai conteaza ce scriu fiindca e clar de bine!

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile