Smarter_way_USA

Barometru EuropaFM: 5-28 august – Sondaj IMAS alegeri prezidentiale si parlamentare

30/08/2019 | Politica | 1,063 views

A aparut noul sondajul/barometru celor de la EuropaFM/IMAS cu privire la urmatoarele alegeri. Haideti sa le analizam putin.

  • Daca ar avea loc duminica viitoare alegerile prezindentiale iar candidatii ar fi cei din lista, cu cine ati vota ?
  • Daca duminica viitoare ar avea loc alegerile pentru parlament si v-ati prezenta la vot, cu cine ati vota ?

Nu ca ar fi foarte relevante aceste sondaje INSA foarte interesant de urmarit cine ar putea fi in Turul 2.

Actualul presedinte Klaus Iohannis, e limpede ca cristalul ca va fi in Turul 2, dar interesant de urmarit NOUL INTRAT si anume Alexandru Cumpanasu care chiar cred ca daca va reusu sa stranga semnaturile, va avea sanse sa stranga ceva procente bune avand un capital bun de imagine pe ceva concret si anume eliminarea clanurilor de interlopi din Romania.

De asemenea, va fi interesant de urmarit ce le vor coace mintea pesedistrilor sub acoperire si anume Victor Ponta (Pro Romania) si Calin Popescu Tariceanu (ALDE) care, cu siguranta vor inceta cu caterinca penibila de sustinerea a sinistrului Mircea Diaconu si, cu siguranta vor anunta ca si-au ales oficial candidagul si anume pe Tariceanu iar pe Ponta il vor baga la premier.

Nu uitati ca pesedistii la alegeri vor vota PSD, ALDE, ProRomania … acolo isi vor imparti ei alegerile, insa, acum, o parte din ei, e foarte posibil sa se indrepte catre Alexandru Cumpanasu.

Si … inca ceva! E foarte amuzant de vazut ca PLUS are sustinere mai putina decat USR la alegerile pentru parlament :))) Adica la presedinte, inteleg, le place de Barna ca le da zilnic lozinci de prostit pe prosti, dar la PARLAMENT unde e treaba serioasa si necesita competenta si experienta (politica si administrativa, se merge tot pe aceeasi chestie ? :))))

USR in alinta cu PLUS pentru parlamentare fac cam 25%, asta in condditiile daca nu o mai dauu de gard cum ne obisnuieste in ultima vreme Dan Barna prin ipocriziile lui infecte bazate pe 2-3 lozinci de prostit hipsterii. Dar … sa nu uitam ca ALDE impreuna cu ProRomania abia si-au anuntat parteneriatul.

Daca pana acum PSDistii ar fi votat cu USRPLUS doar ca sa il incurce le Iohannis, acum PSDistii vlr avea cu cine sa voteze si anume cu alianta ALDE ProRomania.

De asemenea de mentionat ca USRPLUS la alegerile din 26 mai a avut acele voturi MAI ALES datorita votului ANTI-PSD, in timp ce PNL pe BARBA LOR a luat locul 1! Sa va ganditi bine la urmatoarele alegeri ca votul anti-psd nu va mai fi reprezentat de USRPLUS in aceeasi masura.

Pe zi ce trece ma crucesc vazand cu vechii batrani pesedisti de care isi batea joc lumea ca nu ii intereseaza viitorul Romaniei au fost inlocuiti acum de cea mai oligofrenica parte dintre tineri si anume aia de hipsteri pe care nu ii intereseaza politica dar acum au gasit ceva cool de aplaudat, nu pe tru galeti cu faina si ulei, ci pentru texte cretine de genu “aer proaspat, oameni cool, oameni noi, oameni rebeli” …

Tags: , , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile