Smarter_way_USA

Nu mai suport ipocrizia cu taierea padurilor! Terminati dracu!

21/03/2015 | Lume nebuna | 2,800 views

1441172_10152095648634458_711666182_ncircula incontinuu pe internet filmuletu asta si toata lumea (aia IPOCRITA asa de dragu lumii sa dea bine pe sticla) se intrece in care e mai milos ca altu la adresa copacilor.

Intr-adevar … e TRIST ca se tau padurile incontinuu … INSA daca NU suntem CRETINI … ne putem da seama ca de LEMN avem nevoie pentru cam ORICE.

Problema este ca NU se si planteaza inapoi !!! Dar la plantat pomi trebuie sa ne gandim cu totii, nu doar cei care au un BUSINESS bazat pe TAIATUL COPACILOR. Intr-adevar pentru acestia ar fi inteligent si frumos din partea lor sa mai si planteze din cand in cand ca sa nu ramana dracu fara, la un moment dat!

INCA CEVA: Filmuletul acesta e filmat in GERMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Desi, nici la noi nu e stralucita situatia INSA peste tot in lume COPACII SE TAie !!!

PS: VOI astia IPOCRITI care o ardeti cu paduri in gura de dimineata pana seara, cati copaci ati plantat in aceasta viata ? Cate obiecte din lemn aveti in casa ? De ce nu treceti dracu pe plastic de exemplu ?

PS2: cunosc pericolele cauzate de taiatu excesiv al padurilor! Si acest lucru se incadreaza la capitolul TRIST!

Taierea padurilor in Romania -_- —>> http://wp.me/p5oTVL-2HM

Posted by pauzadestiri.ro on Thursday, May 21, 2015

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile