Smarter_way_USA

E plin de zdrente pe facebook ! Toate o ard a zane cu postari siropoase …

06/12/2014 | Lume nebuna | 4,904 views

1441172_10152095648634458_711666182_nDoamne cat de scarba imi e de zane … zanoshenia mi se pare cea mai mare tragediei a zilelor noastre … nu exista ceva mai periculos, scarbos, oribil si INSPAIMANTATOR la planeta asta decat incurajarea zanosheniei la fete/femei de la varste fragede … Alea mari deja le fac din interes de zdrente si parashute penale ce sunt (isi si permit, la cati putzoi nefututi sunt pe planeta), dar cand citesc ce scrie prin reviste, siteuri si bloguri de siroposhenii … WOW … inspaimantator!!! :O

Peste tot se discuta despre CUM trebuie respectata o “femeie”. Sis e vorbeste la GENERAL cum trebuie tratata femeia, adica sunt bagate si femeile(2%) si zdrentele(98%) in acceasi oala!

Peste tot ni se spune noua barbatilor, cum trebuie tratata duduia, si ca in caz contrar, ZANA, va suge si pula altuia, si nu de zdrenta ce e, NU! ci pntru dorinta ei si nevoia ei de dragoste si afectiune! Imi vine sa borasc. Deci … ZANELE, daca au neajunsuri in relatie, nu fac sa fie bine, ci schimba pula cu alta pula! Iar noua barbatilor ni se spune ca daca vrem sa avem o relatie trebuie sa incercam sa reparam ce nu merge bine nu se schimbam duduia! Imi vine sa borasc!

Nicaieri nu veti vedea o ZANA sa scrie despre ce trebuie sa faca o femeie ca sa fie iubita, ca sa fie respectata, ca sa fie rasfatata, etc … NICAIERI nu veti vedea asta !!! Peste tot veti citi doar despre ce asteapta ZDREANTA de la barbati !!! Intelegeti zdrentzoshenia ?!?

Dragi barbati, va rog … cand aveti ocazia, faceti-le cat de mult rau puteti. Faceti asta nu pentru voi neaparat, ci pentru copiii, copiilor vostrii! Doar asa le puteti schimba! Cu vorba buna va veti prostii voi mai mult! Faceti-le rau! Indiferent cum si nu putin, ci pana vi se face scarba, si daca vi se face scarba, luati o lamaie si continuati sa le faceti rau!

PS: daca te simti oripilata de ce am scris mai sus, inseamna ca esti zana, asadar nu te obosi sa comentezi! Aici nu-i loc de zdrente!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile