Smarter_way_USA

MicroStrategy achiziționează încă 13.000 de Bitcoin și deține acum peste 105.000 de Bitcoin

23/06/2021 | #crypto | 1,032 views

Michael Saylor, directorul de la Microstrategy a anunțat că compania sa a cumpărat 13.000 de Bitcoin în valoare de 489 de milioane de dolari. Compania a plătit un preț de achiziție de aproximativ 489 de milioane de dolari.

CEO-ul companiei, Michael Saylor, a dezvăluit cea mai recentă achiziție pe Twitter. Firma are acum peste 105.085 de bitcoini în posesia sa pe care i-a cumpărat pentru aproximativ 2,741 miliarde de dolari. Folosind media de cumpărare, compania spune că a achiziționat toate BTC la aproximativ „26.080 USD pe bitcoin, incluzând și taxele”.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Ca de obicei, CEO-ul Microstrategy Michael Saylor a scris pe Twitter despre asta:

„Începând cu 21.06.2021 am #hodl ~105.085”, a spus Saylor luni dimineață.

Nu toată lumea a fost impresionată de anunțul făcut. Câțiva oameni ca Peter Schiff au făcut câteva comentarii.

„Este destul de bearish că ați cumpărat deja tot acel bitcoin, iar prețul a continuat să scadă oricum”, a răspuns Schiff la tweet-ul lui Saylor de luni. Gândiți-vă unde ar fi prețul bitcoin astăzi dacă Elon Musk, Michael Saylor, Barry Silbert și toate celelalte elite bitcoin și prietenii lor din mass-media financiară nu și-ar fi petrecut ultimele șase luni convingând investitorii de retail și instituționali să-și cumpere jetoanele fără valoare. Întrebare:având în vedere media prețurilor și efectul de levier care au crescut care este profilul de risc / consecința dacă bitcoin ar scădea sub prețul mediu de deținere?”, a întrebat Sven Henrich.

MicroStrategy oferă analize moderne pe o platformă de întreprindere deschisă și cuprinzătoare, utilizată de multe dintre cele mai admirate mărci din lume în Fortune Global 500.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile