Smarter_way_USA

MicroStrategy achiziționează încă 13.000 de Bitcoin și deține acum peste 105.000 de Bitcoin

23/06/2021 | #crypto | 754 views

Michael Saylor, directorul de la Microstrategy a anunțat că compania sa a cumpărat 13.000 de Bitcoin în valoare de 489 de milioane de dolari. Compania a plătit un preț de achiziție de aproximativ 489 de milioane de dolari.

CEO-ul companiei, Michael Saylor, a dezvăluit cea mai recentă achiziție pe Twitter. Firma are acum peste 105.085 de bitcoini în posesia sa pe care i-a cumpărat pentru aproximativ 2,741 miliarde de dolari. Folosind media de cumpărare, compania spune că a achiziționat toate BTC la aproximativ „26.080 USD pe bitcoin, incluzând și taxele”.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Ca de obicei, CEO-ul Microstrategy Michael Saylor a scris pe Twitter despre asta:

„Începând cu 21.06.2021 am #hodl ~105.085”, a spus Saylor luni dimineață.

Nu toată lumea a fost impresionată de anunțul făcut. Câțiva oameni ca Peter Schiff au făcut câteva comentarii.

„Este destul de bearish că ați cumpărat deja tot acel bitcoin, iar prețul a continuat să scadă oricum”, a răspuns Schiff la tweet-ul lui Saylor de luni. Gândiți-vă unde ar fi prețul bitcoin astăzi dacă Elon Musk, Michael Saylor, Barry Silbert și toate celelalte elite bitcoin și prietenii lor din mass-media financiară nu și-ar fi petrecut ultimele șase luni convingând investitorii de retail și instituționali să-și cumpere jetoanele fără valoare. Întrebare:având în vedere media prețurilor și efectul de levier care au crescut care este profilul de risc / consecința dacă bitcoin ar scădea sub prețul mediu de deținere?”, a întrebat Sven Henrich.

MicroStrategy oferă analize moderne pe o platformă de întreprindere deschisă și cuprinzătoare, utilizată de multe dintre cele mai admirate mărci din lume în Fortune Global 500.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile