Smarter_way_USA

(VIDEO) Momentul în care polițiștii din Malaezia distrug mii de platforme miniere bitcoin cu ajutorul unui compactor

21/07/2021 | #crypto | 1,230 views

  • Poliția din Malaezia a distrus 1.069 de platforme miniere bitcoin într-o parcare.
  • Minerii de criptomonede ar fi furat curent electric în valoare de 2 milioane de dolari de la furnizorul local.
  • Furtul de electricitate de către minerii de bitcoin a dus la arderea a trei case în oraș.

Autoritățile din Malaezia au confiscat 1.069 de platforme miniere bitcoin și le-au zdrobit ca parte a unei operațiuni comune între forțele de ordine din orașul Miri și utilitatea electrică Sarawak Energy.

Pentru a zdrobi platformele, poliția a folosit un compactor. Momentul a fost publicat de presa locală săptămâna trecută și de atunci, imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Comisarul adjunct de poliție, Hakemal Hawari, a declarat pentru CNBC că raidul a avut loc după ce minerii ar fi sustras energie electrică în valoare de 2 milioane de dolari de pe liniile electrice Sarawak Energy.

Poliția a ales să zdrobească uneltele miniere, mai degrabă decât să le vândă, în conformitate cu o hotărâre judecătorească. Alte țări, cum ar fi China, au luat o cale diferită, licitând platformele confiscate.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile