Smarter_way_USA

Cateva clarificari despre Robinhood (post-listare)

06/08/2021 | Bursa & Investitii | 1,397 views

Ca sa clarificam niste lucruri despre Robinhood: A aparut o discutie/zvon din care multi ar fi inteles ca MANAGEMENTU ar urma sa vanda in curand actiuni in companie.

Va roaga fratele vostru, nu mai luati de buna orice postare de pe facebook. CITITI si ganditi cu capu ! Pe facebook posteaza orice prost, (inclusiv eu :) ) si NU e bine sa luati nici o informatie pe nemestecate.

Ei bine, m-am uitat acum si am vazut asa “announced SOME of its early investors would sell more than 97 million of stock over time.” Deci WTF, nici macar nu e vorba de managament ci de cineva dintre primii investitori in companie care vor sa se bucure de ceva profit !!!!!!!!

Puteti tranzactiona actiunile Robinhood prin platformele: https://bit.ly/actiuni-robinhood sau https://bit.ly/3k2dJUs

Ieri am fost toata ziua prins cu treaba si n-am prea avut timp de povesti decat tot cate un pic si astfel am lasat niste discutii imbecile sa continue. De obicei cand vad ca se bate campii se declanseaza DICTATORUL din mine si, pe siatemul “valiza si la gara” dau delete rapid fiindca asta nu e grup de genu “FETE SI FEMEI SINGURE” unde oricine sa poata sa bata campii degeaba, mai ales pe subiecte sensibile pentru GHIOLBANI si anume subiecte precum “gamestop, robinhood, amc, reddit” fiindca multi incepatori ar putea lua de bune informatiile de la ghiolbani si incep cu stangu in investitii. Deci trebuie multa curatienie zilnic penteu salubrizare.

PS: Incetati sa mai confundati listarea Robinhood cu listarea AirClaim de la noi de pe cocioc fiindca comparati mere cu pere si e penibil de rade lumea! Practic comparati o companie romaneasca evaluata la 2 lei 3 lei fondata de vreo 2 ani de zile si detinuta de niste romani traitori de clipa care in prima secuda au vandut tot ca sa isi ia o inghetata, cu o companie de genu Robinhood evaluata la vreo 30 de miliarde de dolari care inseamna vreo 10 ani de existenta, devoltare, inovatie, awarness, vreo 15 milioane de utilizatori si asa mai departe.

DA, faptul ca niste actionari vor vinde actiuni din companie, intr-adevar, poate sa scada pretul actiunilor INSA depinde foarte mult CAND anume vor face asta si ce va face piata in acele nomente fiindca poate piata va cumpara si astfel se va genera lichiditate pentru cei vor sa iasa si astfel daca continua sa mearga compania bine, nu inseamna ca va scadea pretul actiunilor, DIMPOTRIVA poate char se va mentine sau va mai creste putin la urmatoarele raportari financiare.

Asadar, ramane cum am stabilit si anume. Robinhood este o companie listata la un pret premium si la fel ca la ORICE listare, e posibil sa vina si o corectie fiindca mai profita cate unu altu dintre fostii investitori (gen fonduri de private equity) sa iasa din companie.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile