Smarter_way_USA

Se apropie o CRIZĂ FINANCIARĂ la nivel mondial? Ce trebuie să știm și cum ne pregătim?

19/09/2019 | Bursa & Investitii | 1,138 views

M-am tot gandit sa postez un articol despre pregatirea pentru o eventuala recesiune/criza financiara si m-am gandit sa va intreb si pe voi … Cum va protejati investitiile de o eventuala recesiune/criza financiara ?

Dacă sunteți îngrijorat de o posibilă recesiune, puteți face unele mișcări financiare pentru a vă ajuta să vă protejați. Trebuie să fiți pregătit pentru orice criză a pieței așadar concentrează-te și nu intră în panică fiindcă o recesiune/criză nu este sfârșitul lumii.

*Accesează acest link și primește versiunea extinsă a raportului!

Specialiștii și autoritățile financiare din întreaga lume au încercat să răspundă la următoarele întrebări:

✅ Când va sosi următoarea criză financiară?
✅ Care va fi motivul apariției acesteia?
✅ Cum te poți pregăti în acest sens?
✅ Care este cea mai bună clasă de active de care poți profita în timpul crizei?

Va recomand sa cititi si acest articol: Cum ne pregătim portofoliul investițional de următoarea criză finaniară si sa reveniti pe acest blog pentru caam pregatit multe materiale pe acest subiect care sa va ajute sa va administrati portofoliul cat mai eficient atat in perioade de crestere cat si in perioadele de recesiune economica,

Pentru investitorii mai tineri, ce au timpul de partea lor, vă recomand să aveți un orizont de investiții pe termen lung, ceea ce înseamnă că recesiunile, crizele financiare și corecțiile ar trebui luate în considerare în strategia de investiții fiindca se vor întâmpla, și cu siguranță veți avea parte de ele.

Gândește-te la cheltuielile tale si la câștigurile tale. Există cheltuieli care ți-au scăpat de sub control doar pentru că te-ai descurcat o perioada mai bine din punct de vedere financiar? Ai putea face ceva în acest sens să reduci cheltuielile lunare ?

Citeste si: Ce sunt ETF-urile? Ghid GRATUIT de tranzacționare ETF-uri internaționale și brokeri recomandați

O recesiune, în funcție de cum o definiți, este de obicei o economie încetinită. Poate dura trei luni sau șase luni sau o anumită perioadă de timp. Dar nu este sfârșitul lumii. De fapt, sistemul bancar este încă puternic iar tu și companiile ve-ți continua să câștigați bani.

Priviți întreaga situație financiară în contextul obiectivelor voastre, urmăriți acele obiective și analizați cum ajungeți la atingerea acestor obiective și aflați ce este nevoie pentru a ajunge acolo.

Astept parerile voastre pentru a le discuta impreuna. Cu siguranta vor avea cu totii de invatat din aceste raspunsuri.

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile