Smarter_way_USA

Premieră în lumea financiară: Paypal va permite plățile cu bitcoin și alte criptomonede

31/03/2021 | #crypto | 586 views

Utilizatorii Paypal vor putea face plăți folosind bitcoin și alte criptomonede, decizia serviciului de plăți urmând să ducă, cel mai probabil, la o creștere semnificativă a tranzacțiilor cu valutele virtuale.

Mai exact, persoanele care dețin bitcoin, ether, bitcoin cash și litecoin într-un portofel digital Paypal vor putea să își transforme monedele virtuale în valute tradiționale atunci când fac tranzacții la comercianți.

Puteti investi in actiunile companiei Paypal prin platforma: https://bit.ly/actiuni-paypal (Your capital is at risk.)

Serivicul este momentan disponibil doar pentru utilizatorii Paypal din SUA, însă opțiunea va fi extinsă, cel mai probabil, la nivel global. Este pentru prima dată când utilizatorii vor putea folosi criptomonede la fel de ușor precum un card de credit sau de debit într-un portofel virtual Paypal.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Serviciul devine disponibil după ce, în octombrie anul trecut, Paypal lansase opțiunea care permitea utilizatorilor să cumpere, să vândă și să dețină criptomonede.

Mutarea a contribuit la amplificarea creșterilor din piata criptomonedelor, având în vedere că Paypal este una dintre cele mai mari companii financiare mainstream care a decis să își deschidă rețeaua pentru criptomonede.

Valoarea bitcoin aproape s-a dublat de la începutul acestui an, evoluție ajutată de interestul în creștere al marilor firme financiare care mizează pe o creștere a nivelului de adopție al valutei virtuale și care văd bitcoin ca o măsură de protecție împotriva infației.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile