Smarter_way_USA

Long time, no see! Mult am mai așteptat să strălucești din nou, dragă Bitcoin! See you at $20.000 💪

08/05/2020 | #crypto | 1,778 views

Long time, no see! 👍 Mult am mai asteptat sa stralucesti din nou, draga #Bitcoin! See you at $20.000 or even more! 💪 A meritat sa stau treaz pana la ora asta! Si DA, stiu ca mai a mult loc de crestere MAI ALES ca urmeaza halving-ul in cateva zile, acesta fiind si unul dintre motivele cresterii.

Puteti investi in Bitcoin aici: https://bit.ly/3ceZJDn

Reducerea la jumătate a blocurilor este un eveniment care se intampla o data la aproximativ patru ani in care castigul minerilor de bitcoin primesc la rezolvarea unui bloc din reteaua Bitcoin este redus la jumatate. Drept urmare, viteza cu care se genereaza bitcoini noi scade. Evenimentul la jumatate este periodic si este programat in codul Bitcoin.

Daca mai vrea cineva sa profite de acest halving, event ce are loc odata la 4 ANI, sunteti invitatii mei sa va diversificati portofoliul de investitii cu o investitie in bitcoin.

Pe ce platforme puteti investi in bitcoin in siguranta?

  1. eToro – Ii recomand si folosesc cu incredre de peste 7 ani de zile atat pentru actiuni la bursa internationala cat si pentru crypto, ETF-uri, fonduri, aur, argint, petrol, etc. Puteti extrem de usor sa investiti cu cardul adaugand RON, EURO, Dolari sau lire sterline.
  2. LDVBank – Platforma romaneasca ce creste din ce in ce mai frumos in acest domeniu. Procesul de inscriere este foarte usor, va inscrieti, depuneți, schimbati si retrageți BTC, ETH si EURO foarte usor, repede si in siguranta!
  3. Binance – Cel mai mare exchange de cryptomonede din lume, le permite acum utilizatorilor să își adauge cardurile Visa și să cumpere BTC, ETH, BNB și XRP cu Coroana Cehă (CZK), Leva Bulgară (BGN) și Lei Românești (RON).

Iti recomand sa citesti ce am mai scris despre bitcoin:

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile