Smarter_way_USA

Genius Brands: creștere de 35% a veniturilor in T1 2022 și anunță un mega parteneriat cu Marvel Studios

18/05/2022 | Bursa & Investitii | 1,109 views

  • Acțiunile Genius Brands International (NASDAQ:GNUS) au crescut cu 37% înainte de intrarea pe piață, după ce compania media pentru copii a semnat un contract pe 20 de ani cu studiourile Marvel pentru a licenția numele și asemănarea lui Stan Lee pentru a fi folosite în viitoarele filme de lung metraj și producții de televiziune.
  • În cadrul acestui acord, semnat între Marvel și Stan Lee Universe (o asociere între Genius Brands și POW! Entertainment), Marvel va achiziționa drepturile de utilizare a numelui, vocii, asemănării și semnăturii lui Stan Lee în filme și proiecte de televiziune, precum și în parcurile tematice Disney, în diverse “experiențe” și în produse de merchandising.
  • Stan Lee a fost un scriitor, editor, editor și producător american de benzi desenate, care a fost vicepreședinte executiv și editor al Marvel Comics.
  • Genius Brands a raportat ieri rezultatele primului trimestru.

Genius Brands International, Inc. o companie globală care creează, produce, difuzează și licențiază conținut de divertisment pentru copii, a raportat rezultate financiare și a furnizat o actualizare de afaceri pentru primul trimestru încheiat la 31 martie 2022. Compania a realizat acum 10 trimestre consecutive. a creșterii veniturilor de la an la an. Veniturile au crescut cu 35% în primul trimestru al anului 2022, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

La 6 aprilie 2022, compania și-a finalizat achiziția planificată a WOW! Unlimited Media (WOW!), producătorul canadian în subcontract de animație de programare animată, inclusiv Coco Melon, Barbie’s Dream House și Madagascar, a Little Wild, precum și operator al canalului Frederator. Canalul Frederator este cea mai mare rețea multicanal axată pe animație din You Tube, cu peste un miliard de vizionări pe lună.

Ca urmare a încheierii achiziției la 7 aprilie 2022, rezultatele WOW! nu au fost incluse în rezultatele Companiei din primul trimestru din 2022. Veniturile companiilor combinate pe o bază pro forma au crescut cu 53%, până la 19,4 milioane USD în primul trimestru al anului 2022, comparativ cu 12,7 milioane USD pentru aceeași perioadă a anului trecut. Pe o bază de sine stătătoare, WOW! a atins aproximativ 1 milion USD din venit net și aproximativ 2 milioane USD din EBITDA pentru primul trimestru al anului 2022.

Citeste ce am mai scris despre Genius Brands:

După finalizarea achizitiei WOW!, compania este acum concentrată pe maximizarea sinergiilor operaționale și se așteaptă să beneficieze de economii de scară semnificative pentru a crește profitabilitatea. Între timp, compania a menținut un bilanț solid, cu o poziție substanțială de numerar pentru a finanța intern creșterea.

Compania a înregistrat, de asemenea, un câștig de 5,4 milioane USD în timpul trimestrului din investiția în Your Family Entertainment (YFE), compania germană de media și radio pentru copii. Compania integrează YFE cu Kartoon Channel! pentru a extinde oferta de conținut combinată în cadrul Canalului Kartoon! Brand mondial.

În primul trimestru al anului 2022, compania anunță:

  • S-a lansat canalul Kartoon! pe Canalul Roku, ajungând la aproximativ 80 de milioane de oameni doar în SUA. Canalul Cartoon! este acum difuzat pe majoritatea platformelor majore
  • Am extins amprenta globală a Canalului Kartoon! La nivel mondial, în America Latină, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, care este acum disponibil în peste 67 de țări
  • A început lansarea inițială a serviciului comercial gratuit SVOD al companiei Kartoon Channel! Kidaverse în urma achiziției streamerului canadian SVOD Ameba TV
  • A crescut numărul de spectatori pentru Grădinița cu supereroi a lui Stan Lee, care s-a lansat în China cu Alibaba pe platforma Youku pentru copiii lor.

Compania își execută strategia de a stabili Genius Brands ca cel mai important producător, difuzor și licențiator de produse de divertisment pentru copii și de consum pentru copii de înaltă calitate. Spre deosebire de Disney+ și Netflix, ambele au fost din punct de vedere istoric servicii cu abonament pur pe care Genius le întreține și creează atât servicii suportate de reclame, cât și servicii acceptate de abonament. 

În plus, atât Canalul Kartoon! și Canalul Kartoon! Kidaverse sunt disponibile printr-o singură aplicație, care oferă atât produse video la cerere, cât și produse lineare cu programare rapidă, cu o bază de spectatori și abonați în continuă creștere. Canalul Cartoon! continuă să fie cel mai bine evaluat serviciu de streaming din clasa sa în magazinul de aplicații Apple.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile